En Startsida för muslimer

Bismillah
As Salamu Aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

Om du vill ha en muslimsk startsida när du öppnar upp internet så kan denna sidan vara för dig
http://www.startsidanformuslimer.se/

Tryck på deras "Hjälp"-flik för att se hur du byter till denna startsidan.

Tankar: 5.....
Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2012-02-17 @ 11:28:01|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Bismillah <3

Salam aleykom:) min bror vill öppna en egen muslimsk sida men han vill inte ha en blogg. Vet du vart eller hur man kan skaffa en egen privatägd sida på internet?:) Helst gratis men om det inte finns gratis så får det kosta lite:)som t.ex islamguiden.com

2012-02-17 @ 11:43:10
URL: http://quraninswedish.blogspot.com
Postat av: amanda

Wa Aleikum Salam!

Jag vet faktiskt inte hur man gör för att få en egen hemsida på internet. Vet att det krävs att man kan "bygga"/designa hemsidan själv eller att man anställer någon som gör det åt en.Man kan bli medlem i tex wordpress.com eller blogg.se och därefter kan man köpa domännamn så att det inte står namn.blogg.se utan endast namn.se. Fråga gärna muslim.se eller liknande sidor eftersom dem kan nog mer om det insh'Allah :)

2012-02-18 @ 19:38:20
Postat av: mee

Alsalamo alaykon syster ! Jag har en fråga bara ^_^ vet du en sida där det finns hadith som är översatta till svenska, och är felfri, helst en sida där en sunni har gjort, för att skippa fel osånt ! /tack så mycket ^_^ ha en söt kväll !

2012-02-18 @ 21:08:35
URL: http://nittifemma.blogg.se/
Postat av: Sarah

Salam ayekom syster!

Jätte fin blogg :) Det är något jag undrar över.. Vad anser du om att man gifter sig med en muslim fast han inte har samma kultur som en? Blir det inte kulturkrock :/ Jag är själv arab och planerar att gifta mig med en turk, men han insisterar om att jag måste lära mig hans språk för att hans barn ska kunna det flytande. Jag tycker det arabiska språket är viktigt för att jag vill att mina barn ska kunna koranens språk! Så hur ska jag göra :(

2012-02-27 @ 16:13:37
Postat av: amanda

wa aleikum salam mee och Sarah :)Mee: Här finns en sida där dem översatt några hadither ur Sahih al Bukhari http://www.sahihalbukhari.se/ , det är helt autentiska hadith :)Sarah: Så länge båda partners tycker att Islam är viktigast, viktigare än kultur osv, så spelar det ingen roll var personen kommer ifrån som man gifter sig med. :) Klart det blir ju alltid kulturkrockar men man får även åsiktskillnader många gånger med landsmän också.! Men era isåfall framtida barn insh'Allah kan ju lära sig både turkiska och arabiska! Barn har en mashAllah förmåga att kunna lära sig flera språk samtidigt =).

Må Allah ge dig det bästa syster <3

2012-03-04 @ 18:07:39
URL: http://apg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0