Arabskämt

Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Olika texter o grejer | Direkt länk | 2012-01-29 @ 22:04:23|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hadith om "Främlingarna"

Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Hadither | Direkt länk | 2012-01-25 @ 18:10:22|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Brott och Straff

assalamu aleikum :)

Detta är en ganska gammal nyhet nu egentligen så jag är lite efter. Läste runt på lite bloggar idag och fick veta att en muslimsk kvinna i frankrike riskerar 2 års fängelse+böter för att hon burit niqab..
Bra artikel angående detta: http://revertit.blogg.se/2011/december/hind-ahmas.html

Tycker verkligen att det är galet att man kan få 2 år fängelse , eller fängelse över huvud taget för att man valt att bära ett harmlöst plagg. Eller ens böter.. -.-

Läs artikeln jag länkade till!!

As salamu aleikum!
Tankar: 2.....
Lämna en kommentar | Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2012-01-22 @ 17:16:46|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Den Sista Dagen i Ditt Liv

Bismillah
Nu när du läser detta, föreställ dig då att imorgon är den allra sista dagen i ditt liv.

Vad skulle du göra?
Vem skulle du prata med?
Vad skulle du lyssna på eller titta på?

Dessa frågor och detta scenario, har man fått höra om flera gånger. Man tänker lite på vad man skulle vilja göra och på vad man skulle undvika. Men det brukar oftast stanna där. Det är inte som att vi verkligen gör den dagen till verklighet.. Jag undrar, varför inte??

Viskningar från shaytan kommer förbi en som säger att, 'det är inte din sista dag på dunya så ta det lugnt', 'du kommer leva några år till för du är ung'.. 'vad ska hända dig när du inte gör någonting farligt?'... Osv.. Man får tanken att man inte kommer att dö ännu så man har tid att arbeta på sig själv. Visst, arbeta på sig själv att bli en bättre människa. Men när? Imorgon? I övermorgon? När lovet börjar eller när barnen har växt upp? När du har gift dig? Varför börjar vi inte nu!? Må Allah göra oss starkare!

Våra dagar är räknade och vi kan bestämma nu vad vi ska göra. Vi kan inte ändra gårdagen och vi kan inte förutspå hur det kommer att se ut i framtiden. Det enda vi har kontroll över är Just Nu. Detta andetag du tar just nu, nu har du chansen att ändra dig och bli bättre. Imorgon är du kanske död. Imorgon kanske jag är död.. Så vad har vi gjort ?

Hur vill vi leva de sista dagar i våra liv? Hur vill vi dö och har vi verkligen tid att vänta?

När jag ställer mig själv denna frågan eller får denna frågan så tänker jag ... att jag vill spendera mycket tid i att läsa Koranen, göra dhikr, be alla sunnahböner, be qiyam ul layl(nattbön), vill ha ett rent hem, vill ringa systrar o familj för att kolla hur allt står till.. Jag tänker att jag inte vill slösa tid på att sova för länge, vill inte slösa tid framför datorn - inte en enda sekund hade jag velat sitta vid datorn. Jag hade inte velat hamna i bråk eller börja tjafsa om någonting onödigt. Jag skulle vilja komma ihåg Allah ofta och vara tacksam för allting.

Ja, listan är säkerligen lång för oss alla. Och varför inte ha en sådan dag? Varför inte göra så imorgon insh'Allah.. Lev dagen som om den vore din allra sista dag. Bry dig inte om att du kanske behöver gå till skolan, jobbet, ta hand om barnen ... Vadå! Det är ju så livet är! Profeten salAllahu alayhi wa salam , släppte inte alla vardagliga saker för att få en bra dag med mycket dhikr och annat islamiskt.. Nej.. Man får göra sitt bästa som möjligt i att få in så mycket islam i det man gör. Se inte sådant som en ursäkt för att strunta i det. Ens sista dag kan vara en dag när man jobbar eller när man har mycket att göra, men man vill ändå att den ska vara så bra som möjligt! Eller hur? Vi vill alla få ett bra slut på våra liv.

Tips?

Gör en lista på saker du vill göra och gör det!

Om du vill gå lite längre och inte bara leva imorgon som om det vore den sista dagen i ditt liv så gör en lista som kräver mer dagliga rutiner för att uppnå vissa mål. Många gör listor i stil med "Saker jag vill göra innan jag dör". Där i finns oftast att man vill åka till ett särskilt land, att man vill hoppa fallskärm eller andra aktiviteter som folk vill göra nu för tiden. Vi kan också göra sådana listor fokuserat på vår karaktär och islam. Tex, att lära sig Koranen utantill, lära sig arabiska, ha ett sadaqah-projekt...

Allah vägleder den Han vill och ingen kan vilseleda den som Allah vägleder! Hos Allah finns makten att ge oss vad vi än vill ha. Må Allah göra oss bättre och ge oss det bästa i dunya och i akhira!
Tankar: 5.....
Lämna en kommentar | Emaan | Direkt länk | 2012-01-16 @ 00:10:30|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Aktiviteter i Stockholm för Muslimer

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392308_312996425411146_216079308436192_1013417_1131523610_n.jpg
Tankar: 3.....
Lämna en kommentar | Muslim aktuellt | Direkt länk | 2012-01-14 @ 22:42:40|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Nya frågor besvarade

As-salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

Ber om ursäkt till dem som ställt frågor i min "frågor & svar" kategori, har varit väldigt inaktiv på sistone. Men nu har jag svarat på alla frågor!

Länk till frågor och svar


Må Allah vägleda oss, förlåta oss och ge oss det bästa i dunya och i akhira!

Allahumma Ameen ya Rabb!
Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Olika texter o grejer | Direkt länk | 2012-01-13 @ 15:32:33|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Är det haram att fuska i prov?

 

Fråga:

Vad är domen för studenter som fuskar i prov i skolan?

Svar:

Pris ske till Allah.

Hadithen, "Den som lurar oss är inte en av oss" är saheeh, och den är generell i dess mening, inkluderar om man fuskar i att köpa och sälja, i att ge råd, och i löften, i prover på skolor och institut, och så vidare. Detta inkluderar att kopiera ut material från böcker, ta svar från andra studenter  och ge dem svar, oavsett om det sker genom tal eller nedskrivet som skickas vidare bland dem.

Och Allah är Källan av styrka.


Fataawa al-Lajnah al-Daa’imah, 12/200
(källa: islamqa.com)

Vissa tror att det är tillåtet att fuska i skolan, det är väldigt konstigt att man kan tro det! Att Islam skulle tillåta att man fuskar,luras,går emot skolregler och ljuger? Dessa saker är någonting som är förbjudet inom Islam så försök inte spela 'dumma' som att ni inte vet. Och det spelar ingen roll om det är i ett icke-muslimskt land eller inte!
Tankar: 4.....
Lämna en kommentar | Fatawas | Direkt länk | 2012-01-13 @ 13:36:58|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Varför argumenten för ett niqab-förbud INTE håller.

As Salamu Aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,


arab women niqab, arabic burka, batula oman, every day niqab picture, naqaab wearing womens photos,
En kvinna i niqab, man kan se att hon är glad på ögonen ^^


Stör mig så otroligt mycket på dessa "argument" som folk har för att förbjuda niqab eller burka, låt mig ge er en liten lista:


Nu när den listan är färdig så är jag så vänlig att jag ska förstöra alla dessa argument en gång för alla!


Det är förtryckande mot kvinnan som bär niqab

Det största problemet med detta argument är att ingen ens har frågat de kvinnor som bär niqab och burka.. Och när man kommer med förslaget att prata med kvinnorna så säger majoriteten "de vågar inte säga sanningen". Kvinnor som bär niqab blir inte bara behandlade som barn utan någonting att säga till om, de blir också behandlade som fega. Majoriteten om inte ALLA kvinnor som bär niqab och burka i Europa bär detta av sina egna viljor. Jag själv och alla de jag känner bär det för att vi vill det! Finns ingen man som tvingar på oss det.

Att notera - angående att muslimska kvinnor inte skulle våga säga sanningen - vi bor i Europa! Muslimska kvinnor i Europa gör som de vill. Om någon skulle ha en man som slår en så skulle hon vara exakt som den icke-muslimska kvinnan som har en man som slår henne. Och de är av två sorter, den som inte tar skit och lämnar mannen och den som är för rädd för att lämna honom. Så har alla kvinnor i världen det som blir misshandlade hemma. Detta har ingenting med religion o göra, speciellt inte med klädsel att göra med!

Kvinnor i niqab väljer detta själva och kan alltså inte räknas som förtryckta.

Jag kan däremot motargumentera och berätta för er att det är förtryck med ett niqab-förbud. Detta bara stärker hatet som vissa redan har mot muslimer, gör dem starkare att vilja förbjuda mer och mer. Personligen fick jag inga kommentarer ute när jag valde att bära niqab år 2009.. Nu? Man blir mobbad ute i allmänheten, med starkare ord - verbalt förtryckt. Folk attackerar en med elaka ord och vissa människor tar till med våld! Varför? Jo för all propaganda som pågår. De som påstår att kvinnor i niqab blir förtryckta och sedan mobbar dessa kvinnor utomhus är såna hycklare.


Det är att vara emot demokrati, har ett politiskt budskap som kan liknas med nazisternas hakkors

Niqaben har ingenting med politik att göra. Det enda niqaben "säger" är - här kommer en muslimsk kvinna som älskar Gud och som inte vill visa sin skönhet för hela världen. Att bära en niqab är lika oskyldigt som när någon går runt med sitt lilla kors runt halsen. Man visar sin tro. Men ens åsikter ligger inte i plagget. Tro det eller ej men det finns de som jämför niqaben med hakkorset. Islam är inte en religion som lär ut rasism eller som lär ut att man ska behandla icke-muslimer dåligt. De som kommer med detta argument säger också att "muslimerna vill ta över europa". Självklart har de inte frågat muslimerna vad de vill för självklart säger de att muslimerna skulle ljuga. Då får jag säga detta att säkert 99,9% , säkert mer, vill bara leva sina liv som alla andra människor. De vill arbeta, ha familj, vara lyckliga och hålla sig borta från trubbel.

Om muslimerna verkligen var ute efter att ta över Europa skulle de redan fått vara med i riksdagen med sitt egna islamiska parti. Sitt egna islamiska parti som inte ens existerar i Sverige. Undrar hur korkade dessa personer tror man är om de tror att vi muslimer försöker ta över länder genom att väldigt få bär niqab och genom att bygga en minaret.. -.-

Nej detta argument håller bara inte. Jag satte inte på mig niqab för att vara "emot" demokrati. För det första gjorde jag det för Allahs Skull, ett sätt att bli mer spirituell och bli lyckligare. Det funkade också, jag har mått mycket bättre sedan jag började bära niqab, har inte behövt tänka på att alltid se bra ut när jag går ut och det är jätteskönt. Och även om någon skulle tänka "aldrig i livet kan man må bra av niqab" , så är vi alla människor olika och det är någonting underbart! Olikheter och att kunna acceptera dem. Tolerans!


Man måste kunna se ansiktet för att kunna känna igen personen

En kvinna som arbetar eller studerar kan inte bära niqab för då kan inte resten känna igen en. Argumentet är dåligt som resten. Jag blir igenkänd på långt avstånd ibland för sättet jag går, min längd och kroppsbyggnad. På nära håll kan man inte missta. De som har träffat mig några gånger, de känner igen min röst, ögonen och på hur jag beter mig. Att ens arbetskamrater, lärare och skolkamrater inte skulle känna igen en efter några dagar är högst osannolikt! De skulle märka riktigt snabbt om någon annan skulle ta personens plats. Och det finns ingen som skulle säga emot att ta av sig niqaben en snabbis framför en kvinna för att identifiera sig.


Man måste kunna identifieras när det krävs


Ett vanligt argument är att man måste kunna identifiera en person vid olika tillfällen och att detta inte går med en kvinna i niqab. Och som vanligt pratar de inte med kvinnor i niqab om dessa saker. När man behöver visa identifikation som på banken, till polisen, på passkontroller, i sjukhus, när man hämtar ut ett paket på posten osv. Så tar man upp sin niqab! Problemet löst. Kanske vill man ha en kvinna istället för en man men om det bara finns en man tillgänglig så visar man sig ändå.

I sjukhus är det samma sak för alla muslimska kvinnor, helst vill man ha en kvinnlig läkare men om det är akut och man inte kan välja så låter man självklart en manlig läkare göra sitt arbete. Man låter inte sig själv dö.

Argumentet=kasst.


I klassrum kan man inte se om kvinnan som bär niqab förstår eller inte

Jag gick in i en kvinnlig lärares blogg för ett tag sedan när folkpartiet tog upp detta med niqab i skolan. Hon var riktigt förbannad över att politiker vill slösa skattepengar, resurser och tid på att göra en lag mot niqab. Hon kallade det för det osynliga problemet. Eftersom det inte är ett problem i verkligheten. Det är ett fåtal kvinnor, kanske som man kan räkna på en eller två händer som går någon utbildning i Sverige. Och av dessa finns de som tar av sig niqab när de går in i skolan eller klassrummet och tar på den när de går ut. Det finns de som vill sitta längst fram i klassrummet och bara visa sig till läraren.

Iallafall, de säger att man inte kan se om en kvinna i niqab förstår eller lyssnar på läraren. Tror ni dessa personer lyssnar eller förstår?


http://www.harrycutting.com/graphics/photos/education/bored-student-in-classroom-I150-05-36LG.jpghttp://www.koping.se/upload/107/F%C3%B6rel%C3%A4sning-Ola-P-090330.jpg


Många lyssnar säkert, men det är omöjligt att se på en människas ansikte om den förstår eller inte. Jag kommer ihåg när jag gick i gymnasiet, det fanns en tjej i klassen som kunde se hur förstående ut som helst under lektionen och kanske verkligen försöka förstå men lyckades aldrig. Hon var väldigt seg på att förstå saker, hon låtsades i lektionen och efteråt kunde hon fråga om de mest enkla sakerna. Vad man bär har ingenting med det att göra, och även om en lärare kan se att någon inte lyssnar så är det inte som om lärare brukar ta upp detta med eleven. Om eleven är stökig så blir han utkörd men allt hänger på provet. Då kan läraren verkligen se vem som har förstått vad.

Och det är inte som att en kvinna i niqab inte kan fråga läraren om någonting hon inte förstått. Jag är också 100% säker på att om en kvinna i dessa kläder väljer att gå en utbildning så kommer hon inte till lektioner för att sova, drömma sig iväg eller lyssna på sin ipod under slöjan. Att hon ens vågar gå en utbildning trots alla fördomar som existerar visar bara hur allvarlig hon är i att gå utbildningen. Igen så skulle hon säkert inte ha emot om någon kollar så att hon inte har mp3 på sig när det är prov.


I arbeten som dagis och skola så behöver barn se ansiktsuttryck som man inte kan om kvinnan bär niqab

Detta argumentet håller inte heller.
Kvinnor som jobbar på dagis eller skolor med barn, tar av sig sin niqab när de är inomhus med barnen. Problemet löst. Barn är inte som vuxna för det första. De har inga fördomar som vuxna har eller tänker dåliga saker. Barn är tvärtom nyfikna och oskyldiga. De bryr sig inte alls om man har niqab eller inte för sådan är deras natur. Såklart finns det de som är försiktiga, blyga och inte riktigt slappnar av i början. Men sådant släpper när barnet väl lär känna kvinnan. I övrigt förstår jag inte personligen varför det är så viktigt med att barn ska se ansiktsuttryck på alla vuxna de träffar. När jag gick praktik i en grundskola och hade niqab utomhus på rasten, var det ingen som missförstod mig när jag var glad eller arg.

Men oavsett mina personliga åsikter angående om det verkligen är så viktigt att barn ser ansiktsuttryck av alla de träffar så är det ändå inget problem då de som jobbar med barn tar av sig niqaben inomhus.


Andra kan göra bankrån bärandes niqab eller burka

Ja om det skulle vara ett bra argument överhuvudtaget tycker jag att allt man kan använda sig utav i ett rån bör förbjudas i affärerna. Oavsett om niqab skulle förbjudas eller inte, skulle folk ändå kunna få tag i liknande saker och råna en bank eller affär.

Men jag ska berätta för er hur opraktiskt det är att göra sådant med en niqab.
För det första så kan synen bli lite sämre beroende på vad man bär för niqab. Men det värsta är nog klänningen, att springa i en sådan klänning med saker i händerna är praktiskt taget omöjligt. Man kan knappt gå upp för en trappa utan att snubbla, man måste hålla upp klänningen lite med båda händerna. Det är enkelt att fastna i annat då kläderna är luftiga och har en tendens att fladdra om man springer eller om det kommer en vind. Man är väldigt "handikappad" om man planerar att göra något sådant, det är verkligen inga praktiska sportkläder!

Läste om ett par män som gick in i en bank med burka på sig och sedan kastade av sig kläderna för att råna banken. Det finns många sätt att smuggla in vapen eller råna en bank, detta hade de gjort med eller utan burkan. Sedan så kunde de ändå identifieras eftersom de visat sina ansikten.

Som sagt, även om ett förbud skulle ske, skulle fortfarande brottslingar råna affärer och banker. Niqab och burka är varken praktiskt eller någonting som "skapar" mer rån och brottslingar.


Det är respektlöst mot alla andra som inte kan se en


En gång när jag var i en second hand affär så var det en otrevlig kvinna som sade att hon bara ville slita av mig min niqab. Jag försökte säga till henne att man inte säger sådant till andra, att hon inte vet om man blir sårad osv. Iallafall, så sa hon att det var respektlöst mot svenskarna att bära niqab. Jag sade till henne att jag är faktiskt svensk och har svenskt blod. Inte för att det ens ska spela någon roll om jag hade varit svensk eller somalie.

Frågan är, hur kan det vara respektlöst mot andra? Varför måste folk ens se en? Räcker det inte med alla miljontals människor i sverige som visar sig? Det är ändå inte som att sverige är ett land som är känt för öppenhet och värme. Ingen har brytt sig om att se mitt ansikte innan jag bar niqab, ett väldigt fåtal människor har kanske lett till en på gatan och ännu mindre hälsat. Så varför ska det plötsligt bli obligatoriskt på något sätt att umgås med främlingar på gatan? Det är absurt! "Muslimhatarna" bryr sig inte vare sig man har niqab på sig eller hijab, de hatar en ändå och blir inte nöjda förren alla muslimer typ försvinner.

Vissa talar om att man ska respektera andras kulturer, att man ska vara så som alla andra är i ett specifikt land. De säger att eftersom i vissa muslimska länder så måste kvinnan ha hijab på sig så ska det vara samma sak i europa där majoriteten inte har hijab. Att säga så är verkligen hyckleri.. Man påstår att europa är demokrati fullt med rättigheter att göra som man vill - religionsfrihet! Och samtidigt vill man förbjuda muslimer praktisera sin religion? Det muslimska landet, saudiarabien, där man måste ha hijab påstår inte sig ha demokrati, utan sharia..! Så därför går det inte att jämföra på det sättet. Och eftersom ni som vill förbjuda niqab säger att ni hatar att det är restriktioner i saudiarabien så förstår jag verkligen inte varför ni isånafall vill följa i deras fotspår! Förvirrade individer..

Fördelar med niqab

För er del så finns det många fördelar med att kvinnor bär niqab..
1. Till kvinnor.. Ni behöver inte oroa er över att era män kommer stirra med attraktion på kvinnor som bär niqab. Och förneka inte att det händer! För jag VET att män tittar på kvinnor mycket. Ingen svartsjuka här inte!!
2. Till kvinnor igen.. Ni behöver inte oroa er över att era män kommer att umgås eller inleda något förhållande med kvinnor som bär niqab eller hijab. Hur många gånger har det inte varit bråk för att den ena partnern har umgåtts med det andra könet? Do not deny it! Jag har familj som inte är muslimer och jag har sett hur de tjafsar eller bråkar ibland pga svartsjuka. "Vem var tjejen du dansade med?" osv osv..
3. Till alla, ni lär er att döma en person för hennes personlighet - inte hennes utseende! Finns en studie som visar att snygga personer oftast blir bättre bemötta av andra. Med niqab blir man inte behandlad som ett sexobjekt utan som en person!
4. Det ger en balans i detta europa där nakenhet ligger för mycket i fokus. Nu för tiden vill åttaåringar gå runt i "sexiga" kläder som är små och tajta. Vad har dem att visa egentligen? Ingenting! Men de vill se ut som Rihanna och alla andra halvnakna kändisar... Det finns en illusion i europa att naket är lika med frihet. De som förstår vad som pågår, förstår att denna "frihet" är skapad för mannens välbehag. Varför vill kvinnor se snygga o sexiga ut? Varför går de runt med halvnakna kläder? Vissa tom på vintern? Det är bara för omgivningens skull! Om man skulle ha det för sig själv skulle man sminka sig hemma och klä sig sexigt hemma. Dagens kvinnor är fina utomhus till omgivningen och fula,avslappnade i mjukisbyxor hemma till sina män!
De som inte bär kortkort gör det inte för att de kanske tycker att deras lår är för tjocka! Hur bra mår dessa kvinnor egentligen? Nästan alla har dåligt själförtroende och vill ändra någonting på sig själva.. Större bröst, smalare, större rumpa, längre, smalare lår, platt mage, mindre näsa, större läppar osv osv..

Kvinnor i niqab o hijab visar att man kan leva och må bra trots att man inte lägger fokus på utseendet. Vi lägger fokus på insidan! Insidan som räknas!  Ok punkt fyra var lite blandad.. men iallafall!

As Salamu Aleikum och Goddag!

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.824072-skolor-far-forbjuda-heltackande-sloja
http://www.dn.se/nyheter/sverige/skolor-far-infora-visst-slojforbud
Tankar: 10.....
Lämna en kommentar | Islam och Samhälle | Direkt länk | 2012-01-11 @ 17:35:43|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


MISSA INTE! Paltalk-lektioner om Islam på Svenska!

Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2012-01-11 @ 16:30:25|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Vill du bli förlåten? Vare sig det är för någonting litet eller stort?

Tankar: 2.....
Lämna en kommentar | Nasheeds & Poesi | Direkt länk | 2012-01-09 @ 18:35:06|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kontinuerligt recitera sôrat al-Baqarah i huset för att avvärja shaytân


Det finns ett antal ahadeeth om detta, såsom:


Profeten (frid och välsignelser vare över honom) sade:
”Gör inte era hus till gravar.
Shaytân flyr från ett hus där Sôrat al-Baqarah reciteras.”
(Rapporterad av Muslim, 1 / 539)


Profeten (frid och välsignelser vare över honom) sade:
”Recitera Sôrat al-Baqarah i era hus, för Shaytaan
inträder inte ett hus där sôrat al-Baqarah reciteras.”
(Rapporterad av al-Hâkim i al-Mustadrak 1 / 561. Sahih al-Jâmi ”, 1170).


När det gäller fördelarna med de två sista âyât i denna sôrah,
och effekten av att recitera dem ens hus, så sa han
(frid och välsignelser vare över honom):
”Allâh skrev ett dokument två tusen år innan Han skapade himlarna och jorden,
som Han höll nära tronen, och han avslöjade två âyât av den med vilken han ingått sôrat al-Baqarah.
Om de reciteras i ett hus under tre nätter efter varandra, så kommer shaytân inte att närma sig det.”
(Rapporterad av Imam Ahmad i al-Musnad, 4 / 274,
och andra. Sahih al-Jâmi”, 1799).

 


 

Källa: 40 Rekommendationer för det muslimska hemmet

Översättare: http://th3unseen.wordpress.com/


 


Notering: Surat Al-Baqarah är Sura 2.

Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Det Muslimska Hemmet | Direkt länk | 2012-01-06 @ 20:40:41|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمBönetider

Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt: