Muslimska TvKanaler!

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu!

En grym sida som har några av de mest kända muslimska tvkanalerna! Det är enkelt att se och det är på engelska! Man lär sig mycket mashaallah! Må Allah belöna de alla som lär oss muslimer det vi behöver!

http://watchislam.com
Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-04-30 @ 11:50:10|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Don't ask CNN or FOX or ABC about how muslim women feel!!


Salam Aleikum! Ett jättebra kort tal av Khalid Yasin! Mest till ickemuslimer men den ger bra argument!Peace!
Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-04-30 @ 11:49:43|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Sommartider, hej hej syndartider(?)Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu Kära Bröder och Systrar!

Sommar! Äntligen sommar! Varma soldagar, sena grillfester, svalkande dopp i havet/sjön och sedan kan man äntligen börja ta på sig lite tunnare och lite, nej mycket mindre kläder..... Err.. What? Juste! Glömde jag nämna att nu beskriver jag en sommar för icke-troende?
Ni går väl inte ut för att sola med alla andra på stranden hoppas jag.. Ni har väl inte sena grillfester! Eller ska ni bada omkring med killar & tjejer i bikini och shorts? Eller börja visa auran helt plötsligt?

Självklart inte! Är de flestas svar! Men det är en stor grupp ungdomar som tittar lite tveksamt och skamset på varandra.. En stor grupp med killar. Tyvärr. I ungdomen är det många killar som tyvärr inte håller sig till klädreglerna eller bryr sig om att det utan tvekan är haram att gå till stranden! Det är så mycket mer koll på tjejerna vilket är riktigt knas.. Om en tjej plötsligt skulle gå till stranden i bikini, skulle hela staden snacka om det. Men att en kille tar på sig shorts som inte går från naveln till knäna gör ingenting. Inte ens för muslimerna. "Äh, de växer ifrån det!" ..

Mannen har enkla klädregler, ha inte byxor som går nedanför ankeln. Visa inte er aura som är mellan naveln och knäna. Varför tycker jag mig se killar bryta mot dessa regler jämt? När folk ser på muslimer, inte konstigt att de tycker att det är "en religion skapat av en man". Astagfhroula..  Det är bara tjejerna som bryr sig!  De har sjal, klänning/kjol och går inte runt och leker som killarna. Killarna ser ut som alla andra, no difference! Många skäms för att se ut som muslimer!


Bilderna är från internet butiken ModestClothes..

Vad bryr ni er mest om, att bli omtyckta i dethär livet, eller att bli omtyckta av Allah (SWT)? Är ni rädda för elden bröder? Tror ni att när ni har fått era varningar, att ungdomen inte kommer spela någon roll OM ni blir vuxna? Tror du att du säkert kommer att leva till imorgon? Nästa år? Vissa har dött NÄR DE NYST! Förstår ni ? När tiden är ute, är tiden ute! Ingen chans att göra tauwba, ingen chans att bli bättre muslim. Skärp er! Det finns en stark hadith där Profeten Muhammed (SAW) säger att den som har sina byxor nedanför ankeln, kommer att stå i helvetet med eld eller lava upp till anklarna. Kan inte vilken källa det är men den är stark hadith! Så tänker ni vika upp era byxor?

Och tror ni att bara för att ni är killar spelar inte er aura lika mycket roll som tjejernas? Tjejerna har hela kroppen! Från fötterna till huvudet. Många stora lärda säger att det till och med är ansiktet. Så killar, ni har inte lika mycket aura som tjejer. Men det betyder inte att ni inte ska täcka er aura! För det ni gör, är att leka med elden.

Nu är det så att tjejerna inte kan komma undan heller! Visst är majoriteten riktigt bra på att täcka sin aura, både på vintern och på sommaren. Men många går runt i byxor och vanliga kläder, enda de har är en liten sjal på toppen... Det är inte hijab! Hijaben ska gå över hela kroppen. Auran får inte synas, den syns om du har lite tajta kläder, om du har byxor tex.. Och en sak många inte vet är att tjejens aura också är fötterna så tänk på det i sommaren.. :) Menmen jag vet inte så många tjejer som bryter mot dresscoden. Om vi talar om praktiserande muslimer då. Det är mer blickar på tjejerna, inte många som vet om killarnas regler.

Som en rätt känd hadith säger, som tål att upprepas hundra gånger..
När Profeten Muhammed (SAW) sade: "Islam kom som någonting främmande, och Islam kommer att återvända som någonting främmande. Så ge glada budskap till främlingarna"..


Är du en främling? För Islam är främmande, det är det! Tror ni kvinnor skulle få massa hemska kommentarer om deras klädsel om de såg att det gick runt män med muslimska kläder också? Skulle de våga förolämpa din syster eller mamma om du gick jämte, eller om de också fick se att män också klär sig "konstigt"!??

Sommaren är en av de största prövningarna för oss alla muslimer. För många, blir det mycket belöningar också! Tjejerna ser nakna ut, svårt att missa ens ett kvarter utan en naken tjej. Så vad skulle vi göra? Vi skulle titta ner i marken, inte titta även om vi skulle tycka personen är vacker. Stranden är chockerande.. Hur ska du gå till stranden, när du vet, VET, att du kommer att se nakna kroppar? Det förstör ens psyke. Hundratals synder bara. Det är supervarmt typ två veckor, tre veckor i Sverige.. Det är så varmt! Kommer ihåg förra sommaren, jag gick ut med niqab den sommaren. Alla stirrade på mig som om jag vore galen! haha, men jag kände mig stolt alhamdulilah! Killar, ni kommer inte ens få en tredjedel av alla kommentarer och äcklade blickar som oss tjejer.

Gör alla roliga grejer, bada i stranden, "lev livet" och ni kommer längre och längre ifrån Paradiset..
Eller bli en främling, sök Allahs (SWT) nåd, och ni kommer närmare och närmare Paradiset..

Om ni tvekar på er tro? Se det som ett kasinospel. DU spelar om pengarna, kanske vinner du kanske förlorar du. Är det inte bättre att behålla pengarna? Ta det säkra före det så osäkra? SnällaSnällaSnälla behåll ditt liv nu, idag innan det kanske är försent... Du förlorar ingenting på att vara muslim! Då man strävar efter att vara så snäll, tålamodig och troende som möjligt. När du dör och du har varit en bra praktiserande muslim, och du kommer se Gud.. Så blir det InshaAllah Paradiset. Du har åtminstonde förberett dig! Om du tvärtom ska göra som du vill, leka med livet så kommer domedagen bli din livs värsta ögonblick.

Till sist vill jag bara påpeka att jag syftat på er killar som bryter mot reglerna, inte de som gör så gott de kan! För de bröder som följer reglerna är också många bra exempel! MashaAllah!

Allah, vår Skapare, vår Herre, den Mest Barmhärtige, den Mest Nåderike vet bäst och man gör bäst i att följa Honom.

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu! Från er syster i Islam som bara vill att ni ska följa den rätta vägen. Må Allah vägleda oss alla, Ameen
Tankar: 12.....
Lämna en kommentar | Varningar | Direkt länk | 2009-04-29 @ 10:50:41|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Ett måste för ALLA SOM TROR PÅ GUD!!!


En konversation mellan en kristen och en muslim om Koranen... 33 minuter i ditt liv som du inte kommer att ångra! Se på den och ge gärna en synpunkt :) .. Starta diskussion!Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu ! Frid med er! :)
Tankar: 4.....
Lämna en kommentar | Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-04-28 @ 13:32:16|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Min väg till Islam..Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu, kära bröder och systrar!

Det är ett par som undrar lite om mig, så tänkte skriva ett litet inlägg och försöka att hålla det kort inshaAllah.! (kan bli svårt då jag älskar att skriva)

Jag är 19 år, halv svensk och halv chilenare och konverterade till Islam för ungefär 1 år och 5 månader sedan! Alhamdulilah! Då var jag 17 år..

InshaAllah ska börja om lite från början..
När jag var liten så brukade jag gå till söndagsskolan och sjunga i kyrkokören.. Det enda jag kan komma ihåg från den tiden är att jag gillade "sagostunden" som jag kallade det (när de lärde en om religionen) och att jag brukade lära mina kamrater spanska svordomar.. Någon religion lärde jag mig inte!

Iallafall, så jag växte upp och var ateist kan man säga. Trodde inte på Gud eller någonting.. Tänkte dock på att det skulle vara konstigt om allt bara skulle vara svart när man dog. Utan att tänka, utan någonting. Den tanken gjorde mig lite rädd..
Brukade diskutera mycket med en gammal styvbror om allt möjligt.. Hade hört början av en föreläsning av Khalid Yasin, "Purpose of life", och den början fick mig att tänka lite. Att om allting började med Big Bang, vad skapade då Big Bang? Lyssnade inte mer på den men dess början verkade räcka för att starta tankarna.

2007 i slutet av sommaren, lärde jag känna en muslim, vi diskuterade inte så mycket om Islam men jag började ändå som småningom ju mer jag lärde känna min nya vän att bli intresserad. Samtidigt hade min mamma mycket kontakt med våra muslimska grannar, kommer ihåg hur hon exalterat en gång berättat för mig om uttrycket "MashaAllah". Jag gillade att slå vad och tävla (gör jag fortfarande), så jag slog vad med min nya vän att jag kunde lära mig Ayat al Kursi under höstlovet! Jag satt där med mina alldeles för stora kläder, eftersom jag var en streetdansande hiphopare den tiden, och hörde nu på en vers från Koranen i högsta volym! Om och om igen hela veckan, kanske lite längre tills jag kunde den! Hade fönstret öppet så hela grannskapet kunde höra det. Alla måste ha trott att det var en muslim!

Under hela hösten förändrades mitt inre mer och mer utan att jag riktigt tänkte på det.. Jag vet inte riktigt exakt vad som fick mig att komma till Islam förutom att det var Allahs vilja.. Alhamdulilah! Alhamdulilah.. Just nu när jag skriver om allting känner jag mig verkligen lycklig.. Det kan ha varit hur bra alla uppförde sig, hur respektfullt allting var, hur sant allting kändes med Koranen osv. Tänkte inte så mycket på Gud faktiskt, tänkte inte på Profeten Muhammed (SAW) heller.. Nu när jag tänker tillbaka så var det ändå allting jag tänkte på! Eftersom alla dessa bra saker kommer från Allah (SWT).. Jag kände mer än tänkte! Och jag tänkte aldrig under hösten att jag ville bli muslim, tänkte mer att det var en bra religion.. Vet inte om det var min nära vän som fick mig närmare, om det var Ayat al Kursi.. Det var iallafall en mening med allting!


Jag tog på mig hijab på en gång och första dagen i skolan kändes jobbig, då jag gick i teater och alla trodde jag bara klätt ut mig! Pust*.. De flesta trodde nog att jag bara blev muslim för någon annans skull.

Det jag berättat för er nu är hur min väg till inre frid och lycka gick till. Hur jag blev en slav till Den Allsmäktige, Den Helige, Vår Skapare.. Allah (SWT).. Det var antagligen allting som skedde 2007 som fick mig att bli muslimah, Allah vägledde mig och jag kommer att vara evigt tacksam för det! Alhamdulilah!

Som ett slut på detta brev, ville jag säga att jag är så väldigt tacksam till Allah för min lillebror som blev muslim, och min mamma som blev muslim.. Vi blev alla muslimer under en två månaders period. Tack för all kunskap, Alhamdulilah!

All Pris och Ära tillkommer Allah (SWT)
Må Allah vägleda alla icketroende och vilseledda till den rätta vägen och Må Allah stärka alla muslimers tro..

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu
Tankar: 8.....
Lämna en kommentar | Muslim aktuellt | Direkt länk | 2009-04-27 @ 08:00:10|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Sanna Berättelser om Döden...

Av Sheikh Feiz... Du kommer inte att höra på denna föreläsningen utan att rysa till eller att gråta..
Att påminna varandra om döden ofta, väcker upp oss och gör vår tro starkare..

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu
Tankar: 3.....
Lämna en kommentar | Föreläsningar | Direkt länk | 2009-04-26 @ 10:33:37|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


"Jag hade en gång en vän.." : av en anonym syster
" Det var en gång för längesedan som jag hade en dyrbar vän. Vi brukade träffas väldigt ofta, vi brukade prata om allting. Våra liv, våra hemligheter, våra intressen och våra drömmar. Jag brukade berätta allt till henne och vi var bästa vänner.
                          Sedan lärde jag känna en annan syster som efter en tid också blev min vän! Så när vi började få förtroende för varandra så började hon berätta allting hon hade hört om mig!
                          Jag blev chockad.. Min dyrbara syster hade berättat allting om mig till min nya vän.. Varför! Alla hemligheter, alla smågrejer.. Hon hade tillochmed ljugit om mig! Sagt att jag gjort eller sagt saker jag inte ens hade gjort! Min nya vän berättade att det hade pågått länge och hon ville veta om allt verkligen kunde stämma.. Jag nekade det mesta då det mesta var mellan mig och Allah.
                         Min vän hade svurit många gånger i Allahs namn att hon inte skulle berätta till någon.. Ändå vet främlingar saker om mig där många saker är påhittade.. Vad ska jag säga till min dyrbara syster? Hur ska jag reagera när jag träffar henne? Så många års vänskap förstört, för att hon inte kunde låta bli att snacka om mig.
                         När jag tänkte på det! Så kom jag att tänka på en man som ville fria till mig något år tillbaka. Helt plötsligt ändrade han sig och ville ingenting med mig. Han avbokade allting utan att säga varför. Så jag letade upp honom när jag fått reda på min systers baktal och förtal. Han berättade om allting han hade hört om mig, från hennes mun. Hon ville inte ens att jag skulle bli gift! Jag blev så arg men jag sade ingenting till henne..
                         jag fortsatte träffa henne trots att jag visste allt hon sagt om mig, sade jag ingenting. Hon var exakt samma, glada och snälla kvinna jag alltid träffat. Hon betedde sig inte ett dugg annorlunda!
                         Jag slutade att träffa henne sakta men säkert, pratade inget privat med henne och berättade inte heller varför jag drog mig undan. Hur skulle hon kunna vara min vän? Jag förlät henne för Allahs skull och bad Allah om att vägleda henne..


När jag ser henne säger jag "Salam Aleikum" och jag kallar henne fortfarande för min syster i Islam." av en anonym syster..
SubhanAllah! Hur vackert är inte det av den anonyma systern att ha tålamod, att förlåta så enkelt och att be för systerns vägledning. ATT hon trots all smärta som orsakats, fruktade Allah mer än att hämnas eller att ens konfrontera sin syster! MashaAllah! Hur många har ett sådant hjärta? Tänk er tanken bara..


Och sedan när vi kommer till detta med baktal och förtal!


Först Koran vers om detta!


Allaah says (interpretation of the meaning): 


neither backbite one another. Would one of you like to eat the flesh of his dead brother? You would hate it (so hate backbiting). And fear Allaah. Verily, Allaah is the One Who forgives and accepts repentance, Most Merciful”

[al-Hujuraat 49:12]


Sedan hadither!

It was narrated that Ibn ‘Abbaas said: The Messenger of Allaah (peace and blessings of Allaah be upon him) passed by two graves and said, “They are being punished, but they are not being punished for anything that was difficult to avoid. One of them used to walk about spreading malicious gossip (nameemah), and the other used not to take precautions to avoid getting urine on himself when he urinated.” Then he called for a green branch, which he split in two and planted a piece on each grave, and said, “May their torment be reduced so long as these do not dry out.” 

Narrated by al-Bukhaari, 213; Muslim, 292


It was narrated that Abu Hurayrah (may Allaah be pleased with him) said: The Messenger of Allaah (peace and blessings of Allaah be upon him) said: “Whoever has wronged his brother with regard to his honour or anything else, let him seek his forgiveness today, before there will be no dinar and no dirham, and if he has any good deeds to his credit they will be taken from him in a manner commensurate with the wrong he did, and if he has no good deeds, then some of his counterpart’s bad deeds will be taken and added to his burden.” 

Narrated by al-Bukhaari, 2317. 


(Ursäkta att det var på engelska och inte svenska..)

 

Både män och kvinnor, sluta snacka illa om andra!! Det kommer tillbaka till er någon dag var så säkra.. Om ni inte gör Tawba och lämnar den hemska synden! Vem gav dig rätten att tala illa eller säga saker som blivit sagt i förtroende till andra personer? Vem?! Hur kan man låtsas vara vän med någon för att sedan snacka bakom dess rygg? Skäms! Frukta Allah! Var det inte så att man ska önska för sin bror/syster det bästa? Det samma som man önskar för sig själv? Skäms!

 

Må Allah hålla oss alla borta från baktal och förtal, Må Allah vägleda oss och ge oss tålamod, Må Allah ge vår anonyma syster stor belöning för hennes tålamod.. Må vi alla lära oss från allt som blivit skrivet. Ameen

Tankar: 2.....
Lämna en kommentar | Varningar | Direkt länk | 2009-04-24 @ 15:12:01|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Domedagen Himlen och Helvetet

Bilal Philips! En riktigt bra wakeupcall...En sida på youtube --> Har alla möjliga föreläsningar MashaAllah!

Salam Aleikum!
Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Föreläsningar | Direkt länk | 2009-04-23 @ 08:36:44|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Varför vi andas..Har du tänkt på en sak när du blundar?
När du blundar och allting är tyst?
Koncentrera och hör ditt hjärta kalla..
Hur det låter i dess takt som Allah.


Vissa dagar kan gå så fruktansvärt fort,
vissa stunder kan gå som förlorade.
Kan glömma varför allting är så stort,
och småsaker blir ofta förstorade.
Jobbet och skolan tar ens luft,
familj och vänner ens hjärna.
Ofta tänker man att det är så tufft,
men man har ju glömt att tjäna!
Sakta ner och stabilisera.
Tänk på varför vi finns till.
Tänk på att vi är skapat av lera,
för att göra som vår Herre vill.
Vi har inte tid för att slappa och säcka.
Inte med denna prövning!
Muslimer vänd era pannor mot Mecka,
Förvänta den bästa belöning!

Tänk på varför vi andas
Tänk på varför vi ser
Tänk på varför vi hör
Tänk på varför vi känner
Tänk på varför vi finns

Tacka Allah för alla vackra gåvor,
kunskapen om allt i våra liv.
Må Allah skydda oss från alla plågor,
Må vi stärkas i tron med stora kliv.
Alhamdulilah för alltihopa!
MashaAllah för alla muslimer!
Allahu Akbar!
Allahu Akbar!


Glöm aldrig varför du andas och glöm aldrig vem du är! Var rädd om religionen, lek inte med den! Lek inte med den största gåvan du någonsin fått eller kommer att få! Vetskapen om Allah!
Muslimer som ickemuslimer, tänk på att vi lever ett väldigt kort liv här på jorden.. Tänk på vad som är viktigast.. Ett kort nöje på ett tivolifält? Eller en evighet i Paradiset? .. Bara tanken på Paradiset.. Tänk på att du aldrig funnits om det inte vore för Gud! Vi är alla slavar till Allah, vi andas endast för Allahs skull..

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu
/er syster i Islam
Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Mina Tankar | Direkt länk | 2009-04-22 @ 03:22:28|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Vad ska man göra när hjärtat pumpar så hårt?

hhh

Salam Aleikum wa rahmatulahi wa barakatu bröder och systrar!

Vad ska vi egentligen göra när eller om vi blir kära? Tänk så blir man förälskad i fel person? En som inte ens är muslim? Eller tänk så blir man förälskad i en muslim, men som inte vill gifta sig i såhär tidig ålder? Man har hamnat i en jobbig situation som så populärt kallas olycklig kärlek..

För det första finns det självklart sett att förhindra att detta ska ske, att man inte har kontakt med det andra könet helt enkelt!! Eller det är inte så enkelt. I skolan, överallt man går är det mixat, det är svårt att koncentrera sig och att inte prata med dem man träffar. Men man kan åtminstonde försöka hålla det kort. Oftast så sker ändå att man kan bli intresserad utav någon. Det kan ske genom första blicken eller vid första orden. Man känner att man blir lite nervös och nu har vi en ungdom som är intresserad. Vilket som muslim kan bli att det räknas som kär då vi inte dejtar och massa som resten av ungdomarna. Iallafall!

Nu om du är i en sånhär knipa, kanske känner du dig förvirrad, att det är svårt att inte tala till den du gillar eller att du kanske gråter ibland? Isånnafall finns det olika tips så att du inte hamnar i zina!
  1. Fasta mycket så kommer du knappt orka tänka på synder! Eftersom fastan lugnar ner en och gör att man dyrkar Allah mer.
  2. Om det är en muslim du gillar så fråga din pappa om han kan ordna någonting, eller din mamma. Stå på dig! Du är ung men det betyder inte att man inte ska ha rätt att gifta sig. Sunna är att man ska gifta sig om man funnit en som är bra muslim och som man gillar. För om två muslims gillar varandra och inte gifter sig så skapar det bara mer fitna i världen. Vem vet, kanske den du gillar också var intresserad av att gifta sig?
  3. Om det verkligen inte är meningen att det ska bli ni, så studera mycket Islam. Islam får ens tankar bort från allt. Att läsa Koranen hjälper, att se på föreläsningar osv.. Bli inte ledsen bara! För vet ni en sak.. Vi är ungdomar! Vi finner det vi vill ha när det kommer InshaAllah.. Man får så mycket belöning om man har tålamod och kämpar emot att synda.
  4. Prata med en syster/bror om detta så kommer du se att du får många bra råd också InshaAllah!
Det kanske inte direkt hjälpte eftersom alla har olika "fall" så att säga.. Men iallafall!

Må Allah skydda hos från all fitna på denhär jorden och Må Allah vägleda oss och ge oss starkare tro,,, Ameen
Tankar: 2.....
Lämna en kommentar | Mina Tankar | Direkt länk | 2009-04-18 @ 10:54:24|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Sheikh AbdulRahman Sudais - Sura QafMashaAllah!!!
Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Koranen | Direkt länk | 2009-04-17 @ 14:05:27|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Fosterutvecklingen enligt Koranen

Japp, enligt Koranen och enligt vetenskapen också. Koranen kom ner för 1400 år sedan! Och det finns fortfarande en Koran ifrån den tiden kvar i Tyskland! Den är identisk med dagens kopierade Koraner! Allahu Akbar!

Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-04-12 @ 16:26:41|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Reviving the Ummah Using one Hadith

Jättebra! Till alla muslimer! ^^

Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Påminnelser | Direkt länk | 2009-04-10 @ 13:32:37|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


When Will You Submit?

Imam Abdul Malik har ännu en föreläsning till oss ungdomar! Det är MashaAllah och Alhamdulilah för att Allah har givit oss såhär bra föreläsare! Må Allah vara nöjd med honom! Amiin.Hoppas ni tyckte den var lika bra som jag tyckte!!

Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu!! Den mest vackra hälsning någonsin!
Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Föreläsningar | Direkt länk | 2009-04-08 @ 15:05:14|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Imam Abdul Malik - Thugs in the Masjid


En jättebra föreläsning till alla ungdomar! Inspirerande, rolig och lärorikt!
En timma lång totalt, men det är så mycket mer värt det att se på detta än kanske någon serie eller film!

Enjoy!

Salam Aleikum!
Tankar: 1.....
Lämna en kommentar | Föreläsningar | Direkt länk | 2009-04-06 @ 10:11:15|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Imam Abdul Malik - Islam And Dating

Väldigt bra!!Tankar: 0.....
Lämna en kommentar | Föreläsningar | Direkt länk | 2009-04-03 @ 18:53:06|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمBönetider

Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt: