Sanning

Bismillah
Ovanstående vers subhanAllah.! Allah VET allt dessa hatare sysslar med..
Vilken chock dem ska få när dem har dött, la illaha ill-Allah!
Jag menar, inte bara att dem inte tar Allah och religionen på allvar (vilket redan är hemskt), dem går ännu längre och ska vilseleda andra! Vad för straff ska dem vänta sig? SubhanAllah subhanAllah!

Tänk även de såkallade muslimerna som sprider lögner om Allah och religionen, dem ''tror'' saker utan bevis, utan kunskap! Det räcker inte med att kunna en vers eller en hadith. Detta är som att spotta alla lärda i ansiktet, som har givit sina liv för att VI ska kunna veta exakt vad som är rätt och fel. Så kommer någon och säger "man ska inte följa hadither för kolla dessa verser" eller "musik är halal" eller "man behöver inte ha hijab" osv osv..

SKOJAR dem eller?!? Religionen är som ett skämt för dem subhanAllah, följer sina luster utan tvekan! När bevis kommer till dem vänder de ryggen och säger "det finns olika åsikter". Åsikter? Jasså, ja inte bland dem lärda inom islam iallafall, när det gäller grundläggande regler.

ETT MYCKET BRA EXEMPEL: När det gäller sjukdomar, vilka vänder man sig till när man vill lära sig allting om tex vi säger lungcancer? Forskare, läkare yaani KUNNIGA människor! Även dem artiklar man hittar på internet är av kunniga lärda inom detta ämnet, om det inte är det? Hur ska man lita på det som står? Vem litar man på, någon random bloggare som säger att man får lungcancer av ost? Eller på en känd forskare som säger att nej man får inte lugncancer av ost..? Eller ska man dra slutsatser själv bara efter att ha läst kanske en,två meningar om ämnet? "Jag har läst detta och detta så jag tror att man kanske kan få lugncancer av ost blablabla". Och om en kunnig forskare kommer och säger till dig att nej det stämmer inte, så ska du envisas med det trots att du har läst två meningar och han har forskat i detta i 10-20 år?

Men självklart tar vi kunskap av dem som vet bättre. Varför gör inte alla det när det gäller Islam? Det är ologiskt, mycket ologiskt!

Muslimer som tror att dem besitter någon typ av högre logik och kunskap än alla lärda inom islam, ska veta att dem hånar Allah och Hans religion när dem ska dra egna slutsatser och tala utan kunskap, lära ut fel saker audhobillah.

Ja man kan ta samma exempel där, en forskare skulle ta det som ett hån mot honom om en person skulle läsa hans bok, nej inte läsa hans bok, utan skumma igenom hans bok och ta en mening därifrån och dra egna slutsatser från hans mening. Han vill förklara sin mening men personen låter honom inte och tycker att den slutsats han kommit på är bättre och säkert mer sant än forskarens slutsats. Detta är ett stort hån mot honom och hans forskning. Detsamma är det med muslimer och ickemuslimer som läser en vers ur Koranen och antar det ena och det andra utan att veta den riktiga betydelsen. Det är ett hån mot Allah, Hans Sändebud salAllahu alayhi wa salam, religionen och de lärda. må Allah vägleda oss alla!
Tankar: 4.....
Varningar | Direkt länk | 2011-11-20 @ 18:15:47|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Jasamin

Assalamo Alaykom!

Varför går det inte att kopiera en text eller bild på din blogg? Det är många gånger jag velat kopiera en mycket lång text eller något annat från din blogg och vidarbefordra till andra systrar/brödrar men det går inte.

Tacksam för svar

2011-11-21 @ 15:54:32
Postat av: amanda

Wa aleikum salam syster :) , jag har någon inställning i min bloggdesign som gör att man inte kan högerklicka.. Vet inte riktigt hur man tar bort det för är inte så duktig på koder. Men annars kan du markera texten och sedan trycka CTRL och C samtidigt för att kopiera och för att klistra in CTRL och V. :)

Om du vill ta en bild tex som den i inlägget så kan du dra bilden upp så att den kommer på en ny flik, där kan du kopiera den som vanligt insh'Allah..må Allah bevara dig ameen <3 förlåt för komplicerade saker hehe :)

2011-11-21 @ 17:23:34
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket Amanda!

2011-11-24 @ 18:07:55
Postat av: Jasamin

Tack så mycket Amanda! Du har en jättefin blogg.

2011-11-24 @ 18:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0