Gbg och "terror-hotet"...

as salamu aleikum ,

tänker inte direkt skriva så om denna händelse. Antar att alla vet om vad som har hänt och hur fel allting har varit.
Många debatt-artiklar har skrivit om detta på nyhetstidningarna och polisen,säpo har avslöjats. I hur inkompetenta de är och hur man bara tar muslimer utan bevis eller något. Börjar verkligen likna usa.. Iallafall!!!!!!!!!!!
Deras "bevis" var när en av bröderna pratade med sin släkting i mobil och sade att han inte orkar besöka honom för att hans huvud exploderar=han har huvudvärk. Och detta samtalet skedde i måndags förra veckan. Löjligt att man på sådana grunder gjort som man gjort. Bara för att de är muslimer... Ni kan läsa om det här på gp.


Hjälp till att sprida en namnlista, vilket är ett upprop så att göteborgspolisen redovisar de bevis som låg till grund för frihetsberövandet och terrorutpekandet av fyra svenska muslimer.

Klicka Här för Att skriva under!Text från sidan där man skriver under för uppropet,


"För en kort tid sedan frihetsberövades fyra svenska muslimer i Göteborg under brutala former av nationella insatsstyrkan utpekade som terrorister. Idag vet vi redan att de är helt oskyldiga till anklagelserna men efter att MMRK varit i direktsamtal med de drabbade framkommer nya graverande omständigheter för polisen.

Två barn under tio år fördes bort till polisstationen för förhör utan någon anhörig vuxen närvarande, mot föräldrarnas uttryckliga vilja.

En kvinna som inte var misstänkt för brott fördes bort mot sin vilja till polisstationen och satt frihetsberövad i flera timmar efter att hon förhörts.

En av de fyra utpekade som nationella insatsstyrkan förde bort var i själva verket inte misstänkt för något brott utan skulle bara höras som vittne.

Polisen använde sig av ett brutalt och kränkande språk genom hela ingripandet.

En 17-årig son till en av de utpekade sparkades av en polisman när han låg på marken med händerna bakom ryggen bara för att han med ord försökte lugna sin mamma.

Vapen riktades mot barn. Vi citerar treåring: ”Han tänkte skjuta mig pappa, men det gjorde han inte.

Polisen, åklagaren och Säpo uppger alla olika saker när det gäller hur många av personerna som verkligen var misstänkta för något. Total oreda råder alltså mellan dessa tre samarbetande myndigheter.

Trots att anklagelserna var falska kan vi utgå från att säkerhetstjänsterna i hela världen nu känner till vilka männen är och att de därmed befinner sig i risk när de reser utomlands. Det gäller även för deras familjer utomlands. Det sitter redan ett tjugotal svenskar fängslade på lösa grunder runtom i världen utpekade som terrorister.

Som svenska muslimer frågar vi oss om det här innebär att vi alla är misstänkta terrorister och kan räkna med att föras bort på natten tillsammans med våra familjer. Men Göteborgspolisen hävdar däremot att i bevisläget som rådde innan ingripandet så var det helt rätt sak att göra. Därför reser vi detta upprop som kräver att länspolismästaren i Västra Götaland, Ingemar Johansson, lägger korten på bordet och visar vilka bevisen var som ledde fram till att dessa människor frihetsberövades och utpekades som terrorister. Bara så kan de skingra alla tvivel och återställa förtroendet bland svenska muslimer."
Tankar: 1.....
Islam och Samhälle | Direkt länk | 2010-11-05 @ 15:00:00|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: renatta

salam.. det ska insha allah bli en stor demonstration i goteborg av muslimer angaende detta... aven om polisen bett om ursakt vill broderna som blev utsatta forhindra att det hander andra muslimer

2010-11-06 @ 11:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0