Niqab/burka förbud = bakåt i "utvecklingen"

as salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

Europa! Hyllat för att vara så utvecklat och inne i framtiden!
Europa! Hyllat för att man ger människan rättigheter att utöva sin religion(nästan)!
Europa! Hyllat för att ha yttrandefrihet och för att man inte diskriminerar individer!
Europa! Hyllat för att man befriar kvinnan från att göra mannen nöjd!

....

Hmm det är NÅGONTING som inte stämmer...?

1. Utvecklat och inne i framtiden? Sedan när blir det utveckling att förbjuda ett klädesplagg? ETT religiöst klädesplagg? Var det inte så förr i Europa att kvinnor förbjöds bära vissa kläder? Jo det är sant det var det..!

2. Ger människan rättigheter att utöva sin religion.. Undrar då varför muslimer i flera skolor runt om i Europa inte får BE eller bära sin slöja? Undrar då varför det nu ska förbjudas niqab/burka i två europeiska länder? (Och flera andra länder diskutterar det just nu?)... Undrar då varför det sker mer och mer av dessa förbud just mot muslimer runt om i Europa?

3. YTTRANDEFRIHET? ICKE DISKREMINERING? WOooow... Titta i belgien där muslimer inte ens får demonstrera emot deras beslut att förbjuda niqab/burka! ETT FÖRBUD SOM GÅR EMOT DEN SÅKALLADE RELIGIONSFRIHETEN! Se denna nyhet bara - http://www.dn.se/nyheter/varlden/protest-mot-burkalag-forbjods-1.1108905

4. Befriar kvinnan från att vara en "slav" till sin man.... Varenda LOGISK tänkande människa ser att det är totalt tvärtom. Kvinnan är ingenting annat än en slav till mannen här i väst. Varför säger jag så? För titta bara på hur kvinnorna klär sig! De visar sina kroppar, de fixar sitt hår, sminkar sig och allt bara för att mannen ska tycka hon är vacker/sexig eller för att hon ska bli accepterad! De vill ta bort blygheten som vi människor föds med, de vill att alla kvinnor ska gå runt praktiskt taget nakna. Därför hatar de niqab och slöjan för där går en kvinna som täcker sin vackra kropp! DÄR ÄR EN KVINNA som INTE vill vara en slav till modevärlden, männen och alla blickar. DÄR GÅR EN KVINNA som inte låter folk komma med kommentarer om hennes kropp!

De kallar det för befrielse... Fråga alla kvinnor i europa och i USA om hur de mår. Deras självförtroende. Om de tycker att de är vackra, om de är nöjda med sig själva?! Vid Allahs NAMN majoriteten mår dåligt. Majoriteten jämför sig själva med någon annan(modell/superstjärna eller annan), de vill ha mindre det och ha större det och ha längre det ooosv. Hur kan man KALLA det för befrielse? När det bara leder till dåligt självförtroende?
Ni vet vad jag menar.. ni vet så förneka inte.

Franska regeringen och Belgiska regeringen har beslutat ett niqab/burka förbud.. jag känner på mig alltså.. jag känner på mig att vi muslimer som vill praktisera vår religion.. snart inte kommer kunna befinna oss någonstans i Europa.. Niqab/Burka?? Det är bara början, sen är det slöjan de ska gå på.


Allah har sagt det i Koranen : [2:120] Men du kommer inte att vinna vare sig judarnas eller de kristnas välvilja, om du inte följer deras väg
Tankar: 0.....
Islam och Samhälle | Direkt länk | 2010-05-22 @ 14:23:47|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0