Korrupta ledare som sviker muslimerna



Tankar: 5.....
Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2010-03-17 @ 21:12:24|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Mujaheedah

mashallah må Allah belöna khalid yasin, men varför säger han så? det stämmer verkligen inte att muslimska ledare dödar mer och låser muslimerna än vad kuffar gör, det där va överdrivet. plus varför är våra ledare korrupta? jo för VI är korrupt, tro inte vi kommer få en rättvis och gudsfruktig ledare medan vi har vänt bort oss från Allahs religion o söker status o heder i annat än religionen, det är bara rätt att EN AV OSS blir ledare.

2010-03-18 @ 09:48:20
URL: http://mujaheedah.blogg.se/
Postat av: Khadijah

Muhsin-al-Mulk, a contemporary and colleague of the Indian reformer, Sir Syed Ahmed Khan, speaks [64] in the same strain of the lack of intellectual inquiry among the Muslims. He says: “Your religious enquiry ends with the words of those who were fallible like you and whose opinion contained as much possibility of error as your own. Your religious beliefs are derived not directly from the Book of God but from the opinions and sayings of other people. As for juristic decisions and the commands of the Shari’a, you do not go directly to what the Prophet said or did. On the other hand, you take as God-given what others have written.”



Dessa ord kändes rätt angående dessa inlägg. Alhamdulillah för de lärda som inte är korrupta och köpta av Usa och saudikungar!

2010-03-18 @ 13:28:22
Postat av: Mujaheedah

khadijah, dyrbara ukthee. ingen lärd är köpt av saudikungar eller usa subhanallah.

2010-03-19 @ 09:16:54
URL: http://mujaheedah.blogg.se/
Postat av: Real mujahid

Tror du verkligen inte Mujaheeda att det finns de som skulle vara bättre ledare? Någon som inte låter sig köpas av usa och andra kuffar? Någon som inte dricker alkohol,gör zina osv? Någon som hjälper sina muslimska grannar när det är krig? Någon som verkligen vill ha sharialagar? De här ledarna som finns nu är stora skämt som gör KUFR så det skriker om det. Ditt argument håller inte att "vi är korrupt" så därför är ledaren korrupt. Det finns bra muslimer och det finns dåliga muslimer, och vi har dåliga muslimer som ledare som hellre är slavar till usa än tilL Allah,(SWT).



Och jag tror att Khadijah menade just det, att lärda åtminstone inte är korrupta och köpta så som ledarna är.

2010-03-19 @ 13:32:52
Postat av: Mujaheedah

aldrig har jag sagt att det inte kan finnas bättre ledare, lägg inte ord i min mun. att köpas och samarbeta är två olika saker. att dricka alkohol och göra zina är synder, stora men det är synder inte något som tar en ut från islaam. du anklagar grovt, gör man så får man hämta bevis också.



min argument håller, för den speglar dagens verklighet. en ledare kommer ifrån själva folket, vad ska man förvänta sig då när människorna är korrupta? visst det finns bra muslimer och så vidare, men kollar du idag i verkligheten bland muslimerna är majoriteten så kallad "dåliga muslimer". och du tror du i fullast allvar att Allaah välsignar ett folk med en RÄTTVIS, GUDSFRUKTIG ledare när dem är korrupt syndar hit och dit och är totalt vilseledda från den rätta vägen?



istället för att lägga på sig synder, genom att baktala ledare hit och dit, kan man börja förändra sig själv. om du snackar om den ledaren är dålig, jaha och? i slutet av dan kan du inte göra något annat än att be till Allaah att förändra den här Ummahs situation. och att be räcker inte man måste också GÖRA nått. så förändra dig själv först så gör du dina systrar och bröder en stor tjänst.



plus det är verkligen inte från salafs tillvägagångssätt att baktala ledare och påstå sådana saker om ledarna som man ser många muslimer göra idag. inte heller är det från vår tids lärda tillvägagångssätt.



peace.

2010-03-19 @ 17:02:02
URL: http://mujaheedah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0