Råd angående era föräldrar

Brödrar och systrar i Islam, sträva hårt med att ta till dessa råd i ditt liv, och vid Allahs Vilja, blir du en av dem som är vänlig mot dina föräldrar.

  • Fråga dina föräldrar ömt om du behöver någonting, tacka dem alltid om de ger till dig, och ursäkta dem om de inte gör det, och insistera aldrig om en sak om de vägrar ge dig någonting.


Det finns inte en enda "religion", "kultur" eller något samhälle som blir lärd att behandla sina föräldrar så bra som muslimerna blir! Profeten Muhammad, frid och välsignelser över honom, gav oss de bästa exemplen för att vara de bästa söner och döttrar!h Och folk kallar muslimer för "bakåtsträvande" bland massa annat... Se bara hur Islam lär moral och det bästa sättet att leva, medan alla andra går runt och är helt hemska mot sina föräldrar och bara förstör sina liv på många sätt och vis.


Alhamdulilah att vi är muslimer! Alhamdulilah för våra föräldrar, även om inte våra föräldrar skulle vara muslimer måste vi ändå respektera dem och lyda dem i det som inte går emot Islam. Må Allah göra oss till bättre barn och välsigna våra föräldrar med det bästa i detta liv och nästa <3
Tankar: 0.....
Det Muslimska Hemmet | Direkt länk | 2010-06-25 @ 00:01:43|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0