Skäms Frankrike

as salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

Niqabförbudet i frankrike är det ju ingen som har missat.. tänker inte skriva värst om det bara för att det spelar ingen roll vad jag skriver.  Men Frankrike är ju definitvt inte en så kallad demokrati som värnar för mänskliga rättigheter. Nä.. när niqabförbudet blivit normalt kommer de försöka ge sig på slöjan med (som de alltid har hatat). Det är bara ett krig mot islam som det är i resten av världen. Och varför jo för att media har gjort muslimer till världens fiende. Varför annars är det så mycket om muslimer som krigar och försvarar sina okupperade länder? (det är ju inte bilden som tv ger), de ger snarare en uppfattning av att soldater kommer in i landet helt fredligt och så kommer dedär terroristerna och dödar alla oskyldiga människor. Vilket bara är smutsiga lögner. De hade kunnat skriva om alla andra människor som attackerar folk eller så, men nej det är bara blicken på muslimerna. Och därför tror folk att genom att rädda världen måste man ta död på islam. Islam är Allahs Sanna Religion som kommer segra och göra fred på jorden. De som tror annat är vilseledda av media eller sina egna ignoranta tankar.

Alltså ni anar inte huuuuuuuuur trött jag ÄR på ordet terrorist!! Så trött att jag blir illamående ärligt.. Terrorist, det har tappat betydelse! Ingen Vet vad en terrorist är! Alla bara associerar det med muslimska män som inte gör någon skada över huvud taget! USA och alla andra länder som medverkar i dessa krig i de muslimska länderna, DE VET att allt de behöver göra är att sluta kriga så kommer inte deras soldater att dö! Men neeej, de ska kriga och sen så är det muslimernas fel att de vill försvara sitt land! De vill komma med sin demokrati, genom att tvinga ett helt folk som inte vill ha deras regler att ordna en demokrati - Är det en demokrati att tvinga någon till det? I don't THINK SO. I de muslimska länderna vill majoriteten ha shariah lagar och bara dyrka Allah och ta det lugnt. Muslimer vill inte kriga och dö, muslimer vill ha shariah lagar och ta det lugnt. Vad är det folk inte fattar med det? Om majoriteten vill en sak så ska det vara så, varför ska ett annat land lägga sig i och TRO SIG.? Sjukt är det. Sinnessjukt. Ser ni hur det ser ut? Nej vi gillar inte hur ni har det så vi tvingar er att ha demokrati, pang pang pang! Och sen är det muslimerna som terroriserar? Knappast. Människor har ingen aning!

Iallafall, Frankrikes regering suger och må Allah underlätta för våra syskon där borta och i Belgien oh i Spanien där det också är sådana förbud.

Bara stanna upp och tänk riktigt noga. Tänk bara riktigt noga. Vad är rättvisa? Har någon rätt att bestämma att ett helt land ska göra tvärtom av vad de verkligen vill? Är det rätt att ge muslimerna detta namn terrorister när de inte gör någonting annat än vad vi alla skulle göra - försvara sitt land, slåss mot förtryckarna som bara vill förstöra? Hur kan du lita på media som ljuger och ljuger och ljuger om och om igen? Är det att ge någon en rättighet genom att förbjuda personen att bära ett plagg den vill bära? Om du svarar ja på de flesta av dessa frågor så måste du verkligen ta en verklighets koll om du är en ärlig människa. Om du är en islamhatare som bara är ute efter att sprida strunt - klicka dig här ifrån tack.USA: Om du inte kommer till demokrati, kommer demokrati till dig!

 

**Boom, pang pang, Boom**

Över 1 miljon civila döda i Irak sedan 2003 av USA
Mellan 2500-3000 civila döda i Afghanistan när USA bombade tätt befolkade områden mellan 7de Oktober 2001 till Mars 2002. (bara för att nämna EN attack)
Mellan år 2000 till 2010, har minst 6266 civila palestinier dödats varav 1311 av dem var minderåriga! Av Israel som USA hjälper.
Och jag kan försäkra er om att detta bara är en droppe av alla andra offer i kriget mot de oskyldiga muslimerna.

3000 människor dog elfte september 2001 i USA, med hjälp av USA. (Allahu Alam)

Och många av USAs soldater dör, mer än 70 000 har dött för ingenting!
För att regeringen vill ha makt och släcka Islam!

Och på vilket sätt är muslimerna bovarna när det är muslimerna som blir terroriserade, blir av med sina hem, föräldrar, barn, vänner och rättigheter.
Varför har inte muslimerna rätt att få välja att leva så som Gud vill att de ska leva?
Vilket inte skadar någon?
Vilket betyder - FRED och lycka!
Varför måste de alltid attackeras?


Demokrati är ett skämt.

Tankar: 1.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2010-07-16 @ 05:23:22|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: renatta

salam kara syster..

du har sa ratt.. i italien far man inte heller ha niqab...man far flera tusen kronor boter dar om man har det...frankrike har mest muslimer som bor dar i hela europa 5 miljoner men anda stoppar det inte dom fran att forbjuda niqab...deras minister ar kannd for att vara rassist..nu ska niqab forbud komma till norge med...de sager dar att de vagar tack vare att frankrike vagade snart kommer det val hit ocksa..Jag foreslar att vi ordnar demonstrationer mot detta..inte for att det ar sakert att reinfeldt och resten lyssnar, men det ar vart ett forsok och insha allah far vi massor med beloningar fran allah..kram

2010-07-16 @ 13:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0