Experiment ! En anledning varför kvinnor borde täcka sig!



Sant lr falskt?
Tankar: 5.....
Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-05-06 @ 17:48:16|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Jii

haha har sett denna innan, det är sjukt... om de nu stämmer. btw, jag hoppas de löste sig med diskutionen ni hade tidigare, Gud vägleder och Gud vilse leder, inshallah. ska inte lägga mig i diskutionen bara synd att vissa fortfarande inte förstår och som ser de från muslimer som inte följer koranen till varje punk och som inte följer allt vad profeten muhammed (SAW) sa. Det är ju de som är islam, right :) och det finns ju så kallade muslimer som plockar delar av koranen och lägger till egna delar och tar bort de dom inte gillar vilket man inte får göra inom islam. Man får inte ta bort eller lägga till då är de inte islam, am i right? och det är nog de som förvirrar många i väst och icke-muslimer. tog ett tag för mig att förstå att de fanns sekter och grupper inom islam som kallar sig muslimer men som tar bort delar av tron och lägger till eget material.



Salam Aleikum :) keep it up!

2009-05-06 @ 23:20:01
URL: http://sampaguita.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

I princip menar alltså du att eftersom män har svag karaktär och inte kan kontrollera sina impulser så ska kvinnor anpassa sig efter deras psykiska svaghet? Det är ett ohållbart argument som grundar sig i fördommar så väl som okunskap och och vinklad syn på kvinnors sexualitet för att gynna den heterogena normen som råder inom samhället och är väldigt påtaglig inom islam.

Mvh Emma

2009-05-07 @ 20:14:59
URL: http://mirfaks.blogspot.com
Postat av: amanda

Hej emma! ^^ Ingen "menar" någonting här! Detta var bara ett roligt experiment som antagligen ickemuslimer gjort. Och notera att det står att det är EN av anledningarna till varför kvinnor borde täcka sig. Den viktigaste och den största anledningen är pågrund av att Gud säger till oss att täcka oss som vi gör det..



Salam!

2009-05-07 @ 23:13:01
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Den vise

Ännu en gång visar man att Islam är påhittad av män.



Män har svagheter...därför straffar vi kvinnorna! Man kan inte låta bli att le åt de indoktrinerade :-)

2009-05-08 @ 11:45:34
Postat av: Fri Kvinna

Islam påhittad av män?? Förstår att du bara är ute efter att provocera. Vore fint om du förstod varför vi finns och vad Allah gör för oss varje dag. Vi har Allah att tacka för allt. Vi muslimer är stolta över vår religion. Att täcka sig gäller män och kvinnor (kvinnor har lite mer att täcka :-) Att följa Allahs budskap är självklart. Som att inte äta griskött och själa o.s.v. Den dagen jag började täcka mig när jag gick ut kände mig fri för första gången i mitt liv!! De gånger folk gapar och behandlar mig illa på gatan gör mig inget. Nu klagar folk över mina kläder jag bär ute men ingen kan syna mig från topp till tå som innan. Göra mig vacker gör jag hemma för min man och ingen annan. Mitt val och min frihet.

2009-05-09 @ 22:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0