När man är ledsen


bilden är från: http://www.intart.org/artists/Sokolova.htm


As-Salamu Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatuh..

Ibland känner man som att man vill säga allt i sitt hjärta till hela världen, men man vet att det ej går. Man vill ju inte verka vara som en deprimerad person som söker massa "ååh va synd om dig" eller uppmärksamhet..

Ibland känner man att man bara vill ligga och strunta i alla problem runt omkring sig. Men det går inte heller för man måste ju göra saker. Typ äta, städa och umgås. Jobba och gå i skolan..

Ibland känner man att man vill säga exakt allting till en viss person sina känslor. Om vad den gjort mot en eller sårat en. Men det går inte heller, för de flesta reagerar på ett irriterande sätt. De flesta reagerar liksom, "Vem är du att säga det till mig?" eller så blir de iallfall arga och får en att känna att man gjorde fel som sa sina känslor.

Ibland har man lust att försvinna, bara springa ifrån allihopa och alla problem. Men man kan inte springa ifrån sina problem..

Ibland... finner man inga ord eller gärningar för att förbättra sin situation. Allt man ser är negativitet, ilska och ingen förstår en.

När man är ledsen och har problem, så kommer man iallafall på till sist att det man ska göra är Wodou(tvaga sig), och be två raka' till Gud. Man ska be till Allah om hjälp, tålamod, starkare tro och om mer tacksamhet.

När man är deppig är det bra att komma ihåg, att allt sker med Guds vilja, allt har en mening, man kan få belöning av sina prövningar och att man ska finna tröst hos Allah. Man ska tänka på Profeten Muhammed(saw) och de prövningar han gick igenom med Sahaba (följeslagarna)RA..

Man ska försöka se allt bra före de dåliga, och sträva, kämpa för att det ska bli bättre. Inte låta sig tryckas ner. För det är Sheytans plan att se alla muslimer gå under. Sheytan vill att du ska glömma Gud, att du ska neka Gud! Men man måste vara starkare än så.

Allah stärka allas tro
Allah ge oss alla mer tålamod
Allah förbättra alla muslimers betéende
Allah ta bort alla onda tankar från oss
Allah skydda oss från sheytans planer mot oss
Allah få oss att må bättre varje gång vi hör Allah nämnas
Må Allah ge oss Paradiset
Må Allah ge oss Paradiset
Må Allah ge oss Paradiset

Ameen
Tankar: 2.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2009-07-17 @ 13:42:55|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Mammat

http://www.youtube.com/watch?v=UfJNLdOWcIQ

2009-07-18 @ 04:29:10
Postat av: Mammat

Alhamdulillah för allting dotra min. Älskar dig min lilla dotter! Må Allah alltid skydda dig och göra livet lätt för dig Ameen.

2009-07-20 @ 01:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0