MångaUnikaSpeciellaLyckligaIntelligentaMänniskor = MUSLIM

As-Salamu Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatuh!

Ville mest säga att ni systrar och bröder är unika,speciella,insh'Allah lyckliga,Intelligenta Människor!
När det inte finns en enda muslim kvar på jordens yta, är dagen då Allah kommer förstöra denna jord.
Men om folk börjar bli för sjuka och göra för hemska grejer, så kommer jorden gå under när det fortfarande finns muslimer kvar.

Ni rättfärdiga muslimer, och alla godhjärtade människor som Gud insh'Allah kommer leda till den rätta vägen, är det enda vackra i denna världen. Och ni är det enda hoppet för en fridfull planet, med Allahs vilja!

Ni har sanningen i ert hjärta, så var inte snåla! Sprid det till varje människa ni ser, gör dawah! Till icke-praktiserande muslimer och till icke-troende och de vilseledda (kristna). Dela med er av er gåva, alhamdulilah!

Var stolta och var starka, för vi vet att om vi dör för att vi är muslimer, Om du dör medan miljoner är emot dig och du fortfarande är stark i din tro.. Så Vet du att alla kommer få veta på domedagen. Ingen tvekan, alla kommer få sin dom. Och det är ingen tvekan om att vi har miljoner människor emot oss. Många är öppna men ännu fler är tysta om det.

Samhället blir värre och värre, det är viktigt att du som använder hijab och niqab inte ger upp, att du som sparar ditt skägg och går i sunna kläder inte ger upp!

Vi måste börja visa mer vad en muslim är..! Låt inte media vinna.. Låt inte deras fördomar vinna! Visa dem att du är bättre än så. Att du är en av de bästa insh'Allah..

NI kommer ihåg hur indonesien blev muslimer ?? Genom handel va? Muslimerna handlade med indonesierna, de berättade allt som var fel i deras varor och undanhöll ingenting. De tog inte en krona för mycket. Indonesierna var helt förstummade över deras betéende och goda sätt. Så vad, alla blev muslimer pga deras ärlighet och godhet!

Vad händer nu? Ingen litar på muslimer längre, för det finns många som bara tänker på pengarna, de säger inte vad som är fel i produkten och säljer det till högsta möjliga priset.. Och det är inte bara muslimer såklart, alla gör så! Men det jag vill säga är att vi måste vara ärliga såsom Profeten Muhammed(saw) var!

Alhamdulilah! I USA så börjar icke-muslimer gå omkring med skägg och sunnakläder för att de tycker att det är snyggt. Det har blivit ett slags mode bland många. Det var Napoleon som berättade det, att han hälsade på en man "Salamu Aleikum" och så svarade mannen "I'm not a muslim"! Och han såg precis ut som muslimer ska göra.. Och medan icke-troende börjar klä sig i muslimska stilen så börjar muslimerna klä sig som hiphopare! SubhanAllah!

Vet inte egentligen vad ämnet är för detta inlägg.. Lite blandat hehe.. Men iaf BE PROUD, STAY STRONG, YOU KNOW WHAT WILL HAPPEN, TELL THIS BEAUTIFUL TRUTH TO EVERYBODY, STAY SUNNA!

Det är ens beteende som får folk intresserade till religionen, eller tvärtom får människor att undvika religionen. Så försök att följa religionen så får du det bästa betéendet ! Insh'Allah!

[Muslim betyder inte det titeln säger, Muslim betyder en som underkastar sig Guds vilja]

As-Salamu Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatuh!
Tankar: 0.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2009-07-18 @ 11:49:43|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0