Bakom gallret.....

As-Salamu Aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh!







I Frankrike håller det på att bli katastrof iallafall! Man kan inte tvinga en kvinna att ta av sig sina kläder!!! Det ÄR förtryck att tvinga någon att göra det ena eller de andra! Dessa kvinnor VÄLJER att ha på sig sina niqab (ansiktsslöjor), att någon ska tvinga dem att ta av de är förtryck. Det är hemskt! Om de får igenom den sjuka klädlagen, så kommer de säkert att satsa på att försöka ta bort slöjan härnäst. SubhanAllah, världen är påväg neråt..

Detta med kläder har ingenting med utveckling o göra!
Grottmänniskorna gick nakna och med tiden började alla täcka sig mer och ha mer respekt för kroppen.
MEN NU? Är det som att man vill tillbaka till grottmänniskans tid. Är det utveckling?

Detta med kläder döljer inte ens identitet. Såklart kvinnorna visar ansiktet när de måste, tex vid flygplatsen o såna ställen där man måste visa sitt ansikte så de stämmer med passet/idkort. Och det är inte som att kvinnorna är emot det.  Niqab och slöjan förstärker ens identitet som en troende muslim och så är det bara!!

Och sen all dubbelmoral som finns!
Om en kvinna blir våldtagen, så frågar de om vad kvinnan hade för kläder på sig. Om hon hade kort kjol osv så säger de till henne "skyll dig själv" (underförstått), och om hon kanske täckt sig tillräckligt för att inte vilja bli våldtagen så frågar de henne om hon sa nej tillräckligt högt , om hon kämpade emot osv.. Vem vill bli våldtagen? Om man har för lite kläder på sig så rättfärdigar det inte våldtäckt! Men så är det i systemet, har du för lite kläder på dig så är det ditt fel om du blir våldtagen, och ditt fel om folk ropar efter dig och flörtar med dig och anledningen till bråk mellan killar.

Men om en kvinna täcker sig helt, så blir hon plötsligt förtryckt! Och då menar jag att ha vanlig slöja och täcka hela kroppen förutom ansiktet. Då är man förtryckt. Vad ska man göra för att få världen att förstå att de flesta kvinnor väljer att ha på sig slöja, och nästan 100% av de som har niqab på sig väljer det själva också! Det ni inte får höra i muslimska dokumentärer här i Sverige och i västvärlden, är att det finns de föräldrar som inte tillåter sina döttrar att ha slöja på sig. De visar inte alla miljoner som vill ha slöja på sig. Det är bara massa smutskastning mot islam..

Så det är fel att gå i små kläder för att då får man skylla sig själv om någonting händer, och det är fel att gå i heltäckande kläder för att... det är förtryck? Helt sinnessjukt system.


Nej.. det är fel att se ut som en muslim för att de vill ha bort islam från jordens yta. De vill att så lite folk som möjligt ska praktisera islam och förstå sanningen om detta livet. Det är bara därför.
Tankar: 7.....
Kvinnor | Direkt länk | 2009-07-11 @ 15:31:10|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Kimberly

sv till amanda: ja, jag tror på gud.

varför undrar du det? :)

2009-07-11 @ 17:05:48
URL: http://kimberlyblevins.blogg.se/
Postat av: Rahma

Mycket bra!

2009-07-11 @ 18:58:28
URL: http://rafo.blogg.se/
Postat av: syster

när och vilken serie kommer den här serien?

2009-07-11 @ 20:45:15
Postat av: Sophia Petite

sv: jaså, varför det?



starkt skrivet.

2009-07-12 @ 00:31:23
URL: http://sophiapetite.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

haha jo det e sant.ja jag tror på gud!

2009-07-12 @ 01:21:58
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: asmaa

haha, detta är mellanlandet.. allting ska vara lagom, och diskret , det är drf muslimer som inte anpassar sig till samhället är är avskyvärda i samhällets ögon..

2009-07-14 @ 14:41:51
Postat av: Velid

Esselamu alejkum a rahmetullah bröder och systrar!



Islams fiender slutar aldrig att attacker Islam, det ser vi mycket tydligt. Det som stör de är att det synns att du är muslim om du har slöja tex och då gör du dawah (Kallar till Islam)



En sak är SÄKERT ju mer man försöker skada Islam ju mer nytta gör man för Islam för det är ALLAH som skyddar sitt ljus, må fienderna vara vem som helst, hur många som helst då kan INTE släcka Allas ljys. Islam växer och kommer att växa som mycket ALLAH vill.



Må ALLAH vägledda och skydda mina bröder och systrar.



Aselamu alejkum



2009-07-15 @ 11:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0