Olika tankar

as salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

Tänkte dela med mig lite av några tankar insh'Allah....

Igår och idag när man läst skvallertidningen aftonbladet, så har jag läst om den nya lagen mot muslimer och även om Lars Vilks. Det får mig att fundera lite hur "passande" det har varit för just staten och Lars Vilks att det som hände i Stockholm den elfte december hände. Alltså det är bara att tänka lite in i det så ser många saker helt skumma ut med hela grejen. Det har tex gått knappt två och en halv veckor sedan händelsen och 'tada' nu den första januari kommer en ny lag som whether you like it or not är riktad mot muslimer. Det hela känns väldigt planerat. Och 'tada' Lars Vilks audhobillah har förnedrat vår dyrbara Profet salAllahu alayhi wa salam igen med nya rondellhundteckningar. Och de påstår att han har fyra livvakter runt sig dygnet runt nu på grund av händelsen i Stockholm - knappast säger jag. Det beror nog snarare på hans nya fula bilder.

Det är verkligen som om staten planerat detta i Stockholm själva. För att på något sätt få fram denna nya lag lite smidigare, när lilla sverige har utsatts för terrorism :'(.. För kände du till denna nya lagen tidigare? Jag gjorde inte det iallafall, men helt plötsligt så får man läsa om den. För er som inte vet om den nya lagen som kommit, handlar den om att den som uppmanar till "terrorbrott" eller som exempel lägger upp videos och texter som verkar uppmana till "terrorbrott" mm kan få som minst böter och som högst sex år fängelse. Läs mer om detta här: "Ny" Lag

Som jag själv hade misstänkt, kunde inte denna lagen ha beslutits så snabbt efter händelsen i Stockholm. Den utfärdades 2010-04-29 !! Och trädde i kraft den 1/12-10...... Varför läcker tidningarna ut om detta nu? Varför säger de att denna lag träder i kraft den 1/1-11? [Läs här] Det bara stinker planerat.. Typ: "Gör sveriges befolkning rädda och gör sedan lag mot muslimer och förolämpa muslimerna mer, skyll på bombningen, ingen svensk eller ens muslimer kommer vara emot eller bry sig."

Varför säger jag hela tiden att det är en lag mot muslimer? Tja.. De använder ju ordet "Terrorister". Men vi alla vet vid det här laget att de enda personer som de anklagar för att vara terrorister är muslimer. PLUS att denna lagen bara gör att de, säpo o myndigheten, kommer att ha ännu mer koll på just exakt vad alla muslimer gör och säger. Hey, det börjar bli som i USA. Där kan man bli straffad för sina åsikter om ens åsikter går emot USAs intressen och såklart mest om man är muslim och tycker att det är bra att talibanerna dödar soldaterna som kommer dit för att förstöra,mörda och våldta.

Sådana lagar är så otydliga och kan tolkas på många sätt för att få som man vill. Då det är oklart om vad som klassas som terrorism och inte. Då det enda klara med det hela är att det åtminstone måste vara en muslim inblandad. För ickemuslimer som begår liknande brott som passar in i definitionen av vad som är terrorism brukar inte klassas som terrorister. [bra artikel om ordet]. En muslim klassas som terrorist oavsett om det är en bomb, pistol, träning eller uppmaning inblandad.. ETT STORT IRONISKT LOL PASSAR HÄR....




Så muslimer som tror att den här lagen inte kommer påverka er utan "bara terrorister".....
De tog ju en bror för att han sade att han hade en sprängande huvudvärk!!! Vad tror du då dem kommer göra med dig om du av ilska,sorg eller av kärlek till dina syskon i islam som lider råkar säga någonting som tycks uppmana till terrorism? Och hur enkelt kommer det inte vara nu för dem att ta muslimer höger och vänster, anklaga och hitta på ännu mer - baserat på ens åsikter???? Hur enkelt kommer det inte att vara att sätta dit muslimer? Hur enkelt kommer det vara? Mycket enkelt.. Se bara i USA, se bara på guantanamo och gitmo och alla andra gömda ställen som muslimer tas till utan rättegång, utan bevis.. Och hur majoriteten av muslimer går på alla lögner som sprids i media.. Många skulle inte ens tveka en sekund om de såg i tidningen "Abd'Allah gripen för uppmaning till terrorism" - de skulle inte tveka att den här brodern är "terrorist" och de skulle tro blint på allting som står om honom. La illaha ill-Allah.. La hawla wa la quwwata illa-billah..


Det finns mycket annat som tyder på att det som hände i stockholm inte var den broderns egna handlande så som att nära vänner till honom har sagt att den röstinspelningen inte alls låter som hans röst mm.
Men all kunskap är hos Allah subhanahu wa ta'ala och må Allah förlåta oss och skydda oss från alla onda planer som smids emot oss ameen.
Tankar: 4.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2010-12-29 @ 11:19:51|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Houda

salam aleikum.

Ameen!

Tyvärr så är det ju inte bara muslimer som går på allt som står i media. Icke-muslimer vilseleds ju också att tro att islam är "världens fiende". Må Allah beskydda oss, Ameen!

2010-12-29 @ 16:22:46
Postat av: salo

Om Allah vill. Allah ville inte att någon skulle skadas i Sverige. Därför lät han bombmannen spränga sig själv och sitt eget liv

2010-12-31 @ 07:03:49
Postat av: Muslimah

utmärkt artikel, vill säga mer men spelar väl ingen roll, men Allhamdulillah för systrar som du <3

2011-01-01 @ 00:28:50
Postat av: Jennie

Hejsan! Jag blev jätte glad när jag hittade din blogg.. Jag är själv troende men har inte konverterat till Islam utan jag håller på att samla kunskap om det.. Har alltid intresserat mig för islam men aldrig riktigt tagit tag i det.. Nu känner jag mig som en annan människa bara genom att ta reda på fakta. Man blir så förvånad när man förstår mer och mer vilken fin religion islam är! Jag är själv svensk och har väl trott på gud hela tiden men aldrig valt någon religion.. Jag tror på teorin att alla föds som muslimer.. Ville iallafall bara tacka för sidan ! Jätte bra jobb och lärorikt! TACK

2011-01-13 @ 01:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0