_


Tankar: 9.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2010-06-25 @ 19:54:19|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: sarah

asalamu aleykom!

mahsallah syster jag blir sa glad for din skull att du har blivit muslim och nu delar med dig den kunskap du hittar till oss andra att lasa barakallahu fikum!

En sak jag skulle onska ar om du moligtvis kunde typ skriva olika duas som man sager t.ex. innan man gar in i toaletten, nar man ska resa, sova, nar man vaknar pa morgonen osv. eller om du kanske kanner till nan bra hemsida som har skrivit ner dem har sakerna. Det skullle verkligen var jattesnallt da jag har letat efter sadana sidor men ej hittat.



ma allah belona dig syster och alla anda som standigt soker efter kunskap! wa aleykomu salam

2010-06-26 @ 12:52:58
Postat av: amanda

wa aleikum salam syster! alhamdulilah, wa fiki <3..



Jag vet en jättebra sida faktiskt mash'Allah :D, det är enkelt och bra.. det är såna grund-dua3s, http://www.barnskolan.com/duaa.shtml , hela svenskan är på svenska egentligen riktat till barn men alhamdulilah mycket hjälp!



Här finns en bra dua bok på engelska, http://www.islamawareness.net/Dua/Fortress/fortress_of_the_muslim.pdf .. där står det om allt nästan mash'Allah!



Om du tex vill köpa en svensk sån dua bok som innehåller många dua så rekommenderar jag denna sidan - http://tasnim.se/home/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71



må Allah underlätta för dig kära syster <3

2010-06-26 @ 15:04:27
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: sarah

jazakallahu khayran syster kollade igenom sidorna och dem var bra :D upskattar det verkligen hihi!

2010-06-27 @ 15:24:41
Postat av: Abdal Samad

FAROOOOOQ

2010-08-02 @ 00:06:49
URL: http://farooq.blogg.se/
Postat av: Stig Olsson

Hej Amanda!

Jag har läst många stycker ur Koranen, för att lära mig, försöka förstå och skapa mig en egen objektiv bild av Islam.



Problemet, som jag ser det, är alla Hadither som skrivits, för det verkar vara som att det är dom mer än Koranen som verkar bestämma över en muslims liv, från det han/hon vaknar tills de somnar!



HUR ska ens en rättrogen muslim ens kunna säga vilken Hadith som är bra eller inte när inte ens "de lärde" klarar av att 100%-igt säga vilka Hadither som är absolut trovärdiga?



Dessutom accepterar Islam att det finns riktigt motsägelsefulla saker mellan Koranen och någon av Haditherna. Hur är DET möjligt?



Jag frågar öppet och ärligt, för jag försöker förstå något som jag stöter på så ofta i mitt liv. Så se det INTE som en attack på Islam, för det är det absolut INTE, utan se det för vad det är, en som försöker få svar på det som verkar mycket motsägelsefullt!

2010-08-29 @ 23:07:53
URL: http://cyberliv.se/blog.html
Postat av: Amanda

Till Stig Olson:

Läs dessa länkar så får du svar på dina frågor. Du har fått lära dig fel angående de lärdas åsikter angående autentiska hadither och att islam accepterar att hadither kan säga emot Koranen. Dessa saker stämmer ej.



http://islamqa.com/en/ref/79163

http://islamqa.com/en/ref/82365/authentic%20hadith



http://islamqa.com/en/ref/122705

http://islamqa.com/en/ref/112086

2011-09-03 @ 16:19:43
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: J abu bakar

salamu alik'um, jag håller på med ett projektarbete i skolan och det handlar om kvinnan inom islam går det bra om jag intervjuar dig och frågar frågor till mitt arbete? hör av dig.

2011-11-15 @ 13:08:27
Postat av: MOUSA turken

salam aleykom wa rahmatullahi wa barakatoh . jag vill bara saga en sak ak inte till marocko om du har skagg och khamis dvs foljer sunna for om du foljer sunnan i marocko du blir terrorstemplad direkt oavsett om dem vet att du inte ar en terrorist eller har kopplingar till folk som praktiserar djavulens umma . det varsta utav allt ar ocksa att dem vet vilka ulema du foljer och manhadj osv selefs vag och dem lamnar inte dig ifred och att sunnan ar bida och bida ar sunna i marocko hur kan en slatrakad man med byxorna over anklarna som syndar oppet och roker cigaretter fa vara imam i stora mosker d e synd att dem bara lar ut ahlul bida med statens beordringar iaf det ar inte fr selef att prata om makthavarna osv vill bara varna broder och systrar och glom ej att ni far inte vara i marocko mer an 3 manader om ni inte skaffar visum mkt viktigt .. jag som tankte gora hijra hit har vart har i mer an 4 manader men angrar mig jag ska gora hijra till ett annat muslimsk land inshallah kom ihag alla muslimska lander e battre an darulkuffr land

2012-03-10 @ 23:05:17
Postat av: fråga

Studerar du i al-ibanah?

2012-04-16 @ 11:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0