Bra grupper på facebook..!

Bismillah..!

För er som har facebook så finns det några bra islamiska grupper som man kan få mycket nytta utav!


Det va det!

As Salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh
Tankar: 4.....
Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2011-05-10 @ 19:00:00|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Mia

Som förälder hade jag direkt tagit mina barn från det dagis/förskola där de hade personal ens med slöja. Jag hade inte varit "svensk" och börjat diskutera och gnälla och ha möten eller annat trams. Jag hade bara deklarerat att mina barn slutar, och jag hade inte bemödat mig med att förklara varför.Orsaken till detta är självklar. Personen har ett klädesplagg som representerar en specifik religion. Denna religion kommer med en kultur som en ansvarsfull förälder inte vill utsätta sina barn för.När en person bär detta kläddesplag så innebär de att de är på mission, och de kommer att förespråka sin religion så fort de får en chans. Samt upplysa barnen om orsaken till varför de bär denna klädsel. När dessa stenålders människor talar om sin religion och sitt höckle så gör de oftast det på ett sätt som är indirekt nedlåtande mot oss andra.När de klär sig på detta sätt och avstår från den mat vi äter, så ställer de sig moraliskt över oss andra. Jag tänker definitivt inte låta mina barn utstå sådant.

2011-05-15 @ 16:25:44
Postat av: renatta

sobhan allah vilken kommentar..tycker synd om sa okunniga folk..ma allah starka varan ummah och halla oss borta fran negativa manniskor insha allah amiin..

2011-05-15 @ 22:52:40
Postat av: Emma

Subhan Allah! "Denna religion kommer med en kultur som en ansvarsfull förälder inte vill utsätta sina barn för"Jahaa, så ALLA muslimer är hemska människor? Undrar vem som förespråkar sin religion mest i skolorna... En kvinn med slöja eller alla högtider ni firar? Haha den kommentaren måste ha varit menat som ett skämt! Min kultur är den svenska kulturen, även om jag väljer att INTE fira alla delar av den. Men jag bär samtidigt slöja.... Hur går det ihop?

2011-05-19 @ 16:41:50
URL: http://umayma.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

Hej jag tänkte eftersom du är revertit kanske din dua gills mer?

Min syster har varit sjuk i några år så om du vill kan du göra dua till henne?<3 hoppas dua är rätt ord :D eller kanske man säger be för henne InshaAllah så hon blir bättre InshaAllah<3<3<3<3<3<3

InshaALlah Gud vägleder oss alla till den raka vägen <3

2011-05-21 @ 22:52:35
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom

Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0