Israel & Gaza konvojen

as salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

de allra flesta vet nog om vad som har hänt nu de senaste dagarna. Efter att israeliska soldater attackerat dessa människor på fartygen(som var på väg med hjälp till Gaza), så har det varit många demonstrationer/manifestationer runt om i världen. De som inte var emot Israel förr, har antagligen blivit emot Israel nu. Och jag har sagt det tidigare och säger det igen - den som fortfarande tycker att Israel är bra och har rätt att göra allt det dem gör, är helt sjuk i huvudet!

Friska människor inser alhamdulilah att israels regering är störda och bryr sig inte om människoliv.




Men en sak tycker jag ändå är väldigt udda. Väldiiigt skumt.. Det är hur nyheterna, media alltså också är emot israel. Liksom det är bra att de är emot dem, men det är första gången jag hör nyhetsankare tala om israel och dess regering på det vis de gör nu. På ett sätt känns det skumt att de inte går med på regeringens fula dåliga ursäkter att "det var självförsvar" och att de "hittade massa vapen i skeppen".. Annars har de alltid varit på israels sida, t.om när Gaza blev sönderbombat och oskyldiga människor dog dag efter dag.. Deras ursäkt var då "vi har fått nog av deras bomber så vi ska försvara oss själva, vi ska ta terrorister.. lalala" , Och inte såg media deras ursäkter så som de ser deras ursäkter idag. Då var det ok(typ) men inte nu alls.

De visade inte i svensk media hur israel använt sig utav förbjudna vapen, hur de bombade gazaborna med syra och de visade inte hur det verkligen såg ut.. Så att inte alltför många skulle ha sympati med gaza. Det är svårt att tro men det finns de som tyckte det var rätt åt palestinierna och att israel gjorde rätt. De hade inte tyckt samma om de fått se & veta sanningen.

Läste nyss att israels usa-ambassadör jämför israel-gaza "kriget" med andra världs kriget! Det är patetiskt! Som om det är likt över huvud taget... ajoo förutom att det är Israel som är tyskland och gaza som blir behandlade som judarna blev behandlade av tyskarna. De är så störda alltså man blir bara så irriterad av att höra deras äckliga ursäkter. "Israels USA-ambassadör: ”USA agerade liknande när de stred mot tyskar under andra världskriget” ur dn.
Som om Israel är "usa" och palestina är "tyskland"?? Helt sjukt! Vem är det som förtrycker vem här? Vem är det som bombar vem här? Vem är det som stänger gränser här? Vem är det som vill utrota vem här? Jo precis, det är israel som är en stor terroristbov och det är gazaborna som är oskyldiga. Det är sjukt att judarna inte kan se att de gör exakt samma mot gaza som tyskland gjorde mot dem under andravärldskriget. Titta själva på dessa jämförande bilder - http://frittliv.wordpress.com/2010/01/26/det-israel-gor-mot-palestinerna-ar-exakt-vad-nasisterna-gjorde-mot-judarna/

Andra världskriget,tyskar skrattar åt jude...........NU, israelit skrattar åt palestinier......... Någon skillnad?


De flesta länder har nog sådan press på sig nu eftersom nu har ju inte Israel attackerat palestinier utan européer(vilket är mycket värre). Men på något sätt känns det ändå som om israel kommer undan detta vansinniga påhitt också. Allahu Alam...

Vi får väl se vad som sker med Irlands skepp som snart närmar sig Gaza.. Både irland och turkiet har ju hotat israel att inte röra deras skepp och skada människorna. Får se insh'Allah om turkiet nu ska fullfölja sitt hot eller om det var tomt och om israel vågar sig på att storma irlands skepp också.

Vad kan jag säga mer... israel säger att de fraktar alla förnödenheter till gaza nu men jag litar inte en enda sekund på dem. Israel alltså jag hatar dem och hoppas alla länder börjar kriga mot dem.. men det vet vi att det inte kommer ske!

Alhamdulilah vi vet iallafall att innan domedagen kommer israel förlora stort! Och Alhamdulilah att för en gångs skull världens blickar är på äckliga israel istället för på oskyldiga muslimska länder!

salam aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh.


Ett litet tillägg.. här är en sjuk video där israeliterna firar attacken

Tankar: 1.....
Mina Tankar | Direkt länk | 2010-06-02 @ 13:29:31|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Anonym

Allahu Akbar! Insha Allah kommer fler och fler få upp ögonen för vad Israel egentligen står för. Gör mycket dua att Turkiet inte kommer acceptera det inträffade utan fortsätta och få Israel att betala för vad dem gjort. Insha Allah kommer vi muslimer bli starkare.

2010-06-05 @ 22:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0