Om en stark ungdom

as-salamu aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,

denna historian, läs den, känn den och försök bli den! Subhannallah!
Må vi alla bli bättre muslimer!!!

gå in här och läs/lyssna - stoltmuslima.blogg.se
Tankar: 7.....
Produktioner av Muslimer | Direkt länk | 2009-11-16 @ 16:35:19|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Tomten

Hej

Hittade ett svar av dig på en blogg om detta klippet

http://www.youtube.com/watch?v=eaiJrUlMKOE

Regnvatten, jölk och honung.



Låter jättespännande. Kan du berätta lite mer om detta. Det sägs hjälpa emot alla sjukdomar förutom döden. Så svarade du. Stämmer detta verkligen? Inte kan vetenskapen missat detta? Eller är vår moderna vård så klantig?



Finns det mer sådan islamisk medicin du känner till. Vore spännande att få veta mer om detta. JAg har hört innan från annat håll att kamelurin ska vara bra emot massa sjukdomar med. Har du hört deta innan med?



Tycker det är jättekonstigt att inte islamisk vetenskap används mer inom vården. För det verkar ha kommit jättemycket bra saker från islam.



vad tror du detta beror på?







2009-11-16 @ 23:26:45
Postat av: Amanda

Salam,



du frågade mig om hur jag kan veta detta, det är inte vetenskaplig forskning jag har kommit över, utan det är en sägelse av Profeten Muhammed, frid och välsignelser över honom, där han säger det att detta black seed, alltså svart kummin, är bra för alla sjukdomar förutom döden.



Och jag litar helt enkelt på denna sägelse.. vet inte om det varit någon forskning om detta, antagligen i de muslimska länderna men kan inte arabiska så det är svårt att veta för min del heh....



Honung och kanel är någonting däremot som forskare har kommit fram till många bra saker, vet inte om det kommer från muslimska källor, men det är riktigt bra! här är allt honung och kanel är bra till - > http://apg.blogg.se/2009/september/detta-vill-nog-inte-apoteken-att-vi-ska-veta.html#comment



Sjukvården vill knappast att vi ska använda naturlig medicin när de kan tjäna pengar på sina tabletter o grejer... allt handlar om business nu för tiden.



Salam!

2009-11-17 @ 11:19:49
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Tomten

Oj det låter illa ju. Nästan konspiratoriskt. Men klart det är kapitalister vi har att göra med. Då handlar allt om pengar.



Vi borde nog inte använda oss av den moderna vården. Den verkar bara göra fel hela tiden



2009-11-17 @ 11:53:55
Postat av: Amanda

moderna vården är det ingenting fel på, men det är bra att det finns naturligt också. Den som behöver sjukvård ska ju ta den, för det är hjälp man ska ta. Dessa recept som finns är nog mer sådant som hjälper ännu mer , med Allahs vilja.. ^^

2009-11-17 @ 14:06:10
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Tomten

Måste läsa på mer om detta.Det är ju jätteintressant. Tack så mycket



Men du, det kom upp någon lösenordsgrej här nyss, håller du på att lösenordsskydda bloggen?



Det vore trist. Jag vill så gärna följa din blogg. Dina tips och ord har gjort mig nyfiken på islam. Jag vill veta så mycket mer, du är hjälpsam genom din blogg

2009-11-17 @ 15:40:43
Postat av: Amanda

Okej.. Men det bästa när man vill lära sig om islam, är att läsa från en faktasida typ, tex http://www.islamguiden.com är en jättebra sida som tar upp allt möjligt ^^. Klart du kan följa min blogg också hehe, det lösenordsblabla som kommer upp ibland kan man bara trycka bort, man kommer ändå fram till dit man vill.. vet inte varför det kommer upp sån grej.



om du har frågor kan du bara fråga inga problem. :) Men när du lär dig om islam, se till att informationen du får är riktig-alltså antingen från Koranen eller från profeten Muhammeds(saw) lära... som sagt den sidan jag länkade är jättebra, den har nog allt..

2009-11-17 @ 16:31:15
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: Tomten

Tack, du är så snäll och hjälpsam

2009-11-17 @ 17:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0