Ett måste för ALLA SOM TROR PÅ GUD!!!


En konversation mellan en kristen och en muslim om Koranen... 33 minuter i ditt liv som du inte kommer att ångra! Se på den och ge gärna en synpunkt :) .. Starta diskussion!



Salam Aleikum wa Rahmatulahi wa Barakatu ! Frid med er! :)
Tankar: 4.....
Ickemuslimer | Direkt länk | 2009-04-28 @ 13:32:16|....

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Kommentarer
Postat av: Kristoffer

Vad kan jag säga Amanda :-)



Intresant... nja! Jag fick föreställningen att det skulle vara en konversation mellan en kristen och en muslim. Det sitter en kristen och en muslim där ja, men i stort är det närmare en monolog från muslimen med några korta inlägg från den kristna(i förhållande till varandra).



Ett problem till är att det inte sitter en objektiv programledare där utan en som är partisk. Som grädden på moset är det rullande text med "sanningar" vilket visar att denna "debatt" är producerad av och gjord för muslimer. Det finns inget värde för någon som mig att se denna som någon kunskapsinhämtning eller övertygelse då den är färgad från minut ett. Detta gör inte filmen eller det som sägs i den dålig på något sätt men den är redan formad för en specifik målgrupp... till vilken som du vet att jag inte tillhör :-)



2009-04-29 @ 20:23:21
Postat av: amanda

Jo.. programmet skulle ha varit längre.. Men han förklarade ju hur Islam ser på allting som en information för alla som tror på Gud.. x) Det finns längre och riktiga debatter som med Ahmed Deedat och han prästen från Sverige tex!

2009-04-29 @ 20:37:34
URL: http://apg.blogg.se/
Postat av: anonym

Mashallah

2009-05-06 @ 19:53:16
Postat av: Nu fundrar jag igen

Som kristna så finns det ingen anledning att vinna ordkamper med muslimer. Vi vet i vårt hjärta att Jesus är vår frälsare, han är guds son och vi har den helige ande, hjälparen, ständigt med oss. Varför skall vi gå emot och diskutera med muslimer som vill prata om det Du beskriver som "fakta" Vi vill i så fall samtala om tro, tro och kärlek, respekt och omtanke, en tro som finns med när vännerna(oavsett tro) inte finns där, när sjukdomarna kommer, när lidandet och de personliga svårigheterna. Jesus sviker aldrig.//Herta

2009-05-10 @ 18:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Bönetider


Video på Svenska om Profeten Muhammad
frid och välsignelser över honom





Svenska Islamiska Youtubekanaler

DawaSweden
IslamIdag
Muslimahkanalen
MuslimSe
Mussemanda
OmarIbnAlKhattab
SMSBilal
TheMuslim0
UnderTexter


Den Raka Vägen
Vill du ha evig lycka?



Bismillahi Rahmani Rahim
Läs i din Herres namn, Han som har skapat – skapat människan av en grodd som sätter sig fast! Läs! Din Herre är den Främste Givaren, som har lärt [människan] pennans [bruk], lärt människan vad hon inte visste!

[Koranen 96:1-5]


Mina besökare
Online:
Idag:
Totalt:




Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se Religion bloggar Filosofi/Religion Bloggportal länksamling Bloggparaden

RSS 2.0